بنیان آلبالو
- صفحه اصلی
- بنیان آلبالو
نام محصول
مشخصات بنیان آلبالو
بریکس
کمینه 60
اسیدیته
9 – 5
PH
4 – 2.5
برای کسب اطلاعات بیشتر، می توانید با مشاوران ما در ارتباط باشید!
کنسانتره آلبالو طی فرایند هایی در فشار بالا و دما پایین با جداسازی حجم معنی آب از آب میوهی آلبالو تهیه میشود که در نهایت منجر به تولید مایعی غلیظ و قرمز رنگ میشود که عمدتا از عصارهی آلبالو تشکیل شده است.
با استفاده از کنسانترهی آلبالو که دارای خواص مشابه با همان میوهی آلبالو است؛ در انواع مواد غذایی مختلف طعم، عطر و رنگ همسان با میوهی آلبالو را برای ما به ارمغان میآورد.
از کنسانتره آلبالو به عنوان طعم دهنده طبیعی در انوع صنایع غذایی استفاده میشود.
از جمله موارد استفاده آن در صنایع غذایی می توان به انواع نوشیدنیها، مانند آبمیوهها، نوشابهها، ژله، مربا و سسها اشاره کرد به طور کلی می توان از کنسانتره آلبالو به عنوان یکی از مواد اولیه اصلی صنایعی مانند انواع کارخانجات تولید آبمیوه، بستنی، نوشابه، پاستیل، ترشک، لواشک و انواع کافی شاپ ها، رستوران ها و تشریفات مجالس نام برد.
کنسانتره آلبالو ایلیا نوش آریا از محصولات پیشنهادی ما برای تمام افراد فعال در حوزه های صنایع غذاییاست، زیرا که به دلیل اشغال حجم کمتر و حمل و نقل آسانتر استفاده از کنسانتره آلبالو، بسیار بهتر از به کار بردن خود اصل میوه آلبالو میباشد.
اما اگر شما هم به دنبال استفاده کردن از جایگزین های مقرون بهصرفه تر و بروز تر هستید، ما به شما بنیان آلبالو را به عنوان جایگزین کنسانترهی آن معرفی میکنیم.
بنیان آلبالو چیست؟
بهترین جایگزین برای کنسانتره میوه های مختلف، بنیان میوه میباشد؛ زیرا بنیان محصولی سنتتیک با پارامترهای آنالیزی کنسانتره ، با ترکیبات شکر،اسیدسیتریک،شربت فروکتوز،اسانس طبیعی میوه است. بنیان آلبالو هم از پارامتر های آنالیزی کنسانتره آلبالو و اسانس طبیعی میوه آلبالو تشکیل شده و از طرفی به دلیل اصتلاحا فراوری شدن کنسانتره آلبالو ، بنیان آلبالو به نسبت غلیظ تر از کنسانتره آن می باشد.
امروزه به دلیل مزیت هایی از جمله پخش پذیری آسان تر در مواد اولیه، پارامتر های آنالیزی مشابه تر به میوه طبیعی، مقاومت حرارتی بالاتر و رایحه گیرا تر بنیان آلبالو محبوبیت بیشتری به نسبت کنسانتره آن دربین افراد فعال در این حوزه پیدا کرده است و به طور کلی بنظر می رسد که بنیان آلبالو انتخاب هوشمندانه و بهتری به نسبت کنسانتره آن می باشد. در ادامه دلایل بیشتری را برای این منظور بیان می کنیم.
چرا بنیان آلبالو از کنسانتره آن بهتر است؟
چرا بنیان میوه از کنسانتره آن بهتر است؟ ما در شرکت ایلیا نوش با تولید انواع بنیان های میوه دلایل بسیار زیادی برای برتری بنیان نسبت به کنسانتره داریم :
حمل آسان
بسته بندی گالنی
قیمت مناسب تر
ماندگاری بیشتر
موجود بودن در تمامی طعم ها
عدم نیاز به سردخانه ( ماندگاری در یخچال )
استفاده از بنیان آلبالو نسبت به کنسانترهی آن ممکن است به دلایل مختلفی انتخاب شود. در زیر چند مورد از این دلایل آورده شده است :
کاهش هزینهها: بنیان آلبالو غلظت بالاتری نسبت به کنسانتره دارد، بنابراین برای تهیهی مقدار مشابه بنیان، به میزان کمتری نسبت به کنسانتره، آلبالو مورد نیاز است. این موضوع میتواند باعث کاهش هزینههای تولید و بستهبندی شود.
بهبود کیفیت: بنیان آلبالو غلظت بالاتری دارد که باعث میشود در ترکیب با سایر مواد، نوشیدنی یا محصول غذایی نهایی بهبود کیفیت و طعم مطلوبتری داشته باشد.
تنوع در محصولات: با استفاده از بنیان آلبالو ، میتوان انواع محصولات نهایی مختلفی تولید کرد و در طرحهای مختلفی از آن بهرهبرداری کرد.
کاهش فضای انبار: با تولید بنیان آلبالو نسبت به کنسانترهی آن، فضای انباری که نیاز است برای ذخیره بنیان کمتر خواهد بود، این مسئله در انبار کردن و حملونقل محصولات بسیار مهم است.
بنابراین، انتخاب بنیان آلبالو یا کنسانترهی آن بستگی به نیازها، هدفها و شرایط مختلف میتواند داشته باشد و هر کدام از این فرآیندها ممکن است برای موارد خاص خود مزیتها و محدودیتهای خاصی داشته باشد.