بنیان آناناس
- صفحه اصلی
- بنیان آناناس
نام محصول
مشخصات بنیان آناناس
بریکس
کمینه 63
اسیدیته
2/4 – 1
PH
4 – 3/2
برای کسب اطلاعات بیشتر، می توانید با مشاوران ما در ارتباط باشید!
کنسانتره آناناس
یکی دیگر از میوه های پر مصرف در صنعت غذایی آناناس است که در انواع نوشیدنی های مختلف مانند آبمیوهها، نوشابهها، ژله، مربا و سسها مورد استفاده قرار میگرد.
اما به دلیل مشکلات انبار کردن و حمل و نقل به عنوان جایگزین میوه آناناس در صنایع مختلف از جمله کارخانجات تولید آبمیوه، بستنی، نوشابه، پاستیل، ترشک، لواشک و انواع کافی شاپ ها، رستوران ها و تشریفات مجالس از کنسانترهی آناناس استفاده میشود. این مادهی غلیظ و زرد رنگ طی مراحلی با حذف بخش آب اضافی آناناس تحت دما و فشار بالا از میوه آناناس تهیه شده با استفاده از آن در تمام محصولات غذایی طعم و رنگ آناناس رسیده را در محصول بازسازی میکند.
جالب است بدانید که فرایند تهیه کنسانتره خواص میوه آناناس را از بین نبرده و تمام خاصیت آناناس در کنسانتره آن هم حفظ میشود.
کنسانتره آناناس ایلیا نوش آریا از محصولات پیشنهادی ما برای تمام فعالان حوزه صنایع غذایی است. استفاده از این محصول به دلیل اشغال حجم کمتر در انبار کردن و صحولت در حمل و نقل کار را برای صاحبان این صنایع آسانتر خواهد کرد.
اما اگر میخواهید پارا فراتر گذاشته و جایگزین مناسبتری برای میوه آناناس پیدا کنید؛ پیشنهاد میکینم در ادامه با ما همراه باشید تا بنیان آناناس را به شما معرفی کنیم.
بنیان آناناس چیست؟
بنیان آناناس اصتلاحا فراوری شدهی کنسانتره آناناس است که غلظت بیشتری به نسبت کنسانتره آن دارد.که باعث ایجاد مزیت هایی ازجمله پخش پذیری آسان تر در مواد اولیه، پارامتر های آنالیزی مشابه تر به میوه طبیعی، مقاومت حرارتی بالاتر و رایحه گیرا تر شده. در نتیجه بنیان آناناس محبوبیت بیشتری به نسبت کنسانتره آن دربین افراد فعال در این حوزه پیدا کرده است. در واقع بنیان آناناس محصولی سنتتیک با پارامترهای آنالیزی کنسانتره آناناس، با ترکیبات شکر،اسیدسیتریک،شربت فروکتوز،اسانس طبیعی میوه آناناس میباشد. با توجه به موارد گفته شده بنیان ها بهترین جایگزین برای کنسانتره ها و اصل میوهها هستند. در ادامه دلایل بیشتری را برای توجیه برتریت بنیان میوه در مقابل کنسانترهی آن شرح خواهیم داد.
چرا بنیان آناناس از کنسانتره آن بهتر است؟
حمل آسان، بسته بندی گالنی، قیمت مناسب تر، ماندگاری بیشتر، موجود بودن در تمامی طعم ها و عدم نیاز به سردخانه ( ماندگاری در یخچال ) چندتا از مواردی هستند که ما با توجه به تجربهای که در زمینه تولید انواع کنسانتره و بیان میوه مختلف در شرکت ایلیا نوش آریا داریم، به عنوان پارهای از دلایل برتریت بنیان به نسبت کنسانتره آن ارائه میدهیم.
انتخاب و استفاده از بنیان به مثابهِ جایگزین کنسانتره میتواند علل مختلفی داشته باشد که در ادامه به آنها اشاره خواهد شد.
کاهش هزینهها: بنیان آناناس غلظت بالاتری نسبت به کنسانتره دارد، بنابراین برای تهیهی مقدار مشابه بنیان، به مقدار کمتری نسبت به کنسانتره، آناناس مورد نیاز است. این موضوع میتواند باعث کاهش هزینههای تولید و بستهبندی شود.
بهبود کیفیت: بنیان آناناس غلظت بالاتری دارد که باعث میشود در ترکیب با سایر مواد، نوشیدنی یا محصول غذایی نهایی بهبود کیفیت و طعم مطلوبتری داشته باشد.
تنوع در محصولات: با استفاده از بنیان آناناس ، میتوان انواع محصولات نهایی مختلفی تولید کرد و در طرحهای مختلفی از آن بهرهبرداری کرد.
کاهش فضای انبار: با تولید بنیان آناناس نسبت به کنسانترهی آن، فضای انباری که نیاز است برای ذخیره بنیان کمتر خواهد بود، این مسئله در انبار کردن و حملونقل محصولات بسیار مهم است.
با توجه به موارد گفته شده در نهایت انتخاب کنسانتره یا بنیان آناناس به استفاده و نیاز شما بستگی دارد.