بنیان انبه
- صفحه اصلی
- بنیان انبه
نام محصول
مشخصات بنیان انبه
بریکس
کمینه 63
اسیدیته
1.8 – 0.6
PH
3.6 – 2.4
برای کسب اطلاعات بیشتر، می توانید با مشاوران ما در ارتباط باشید!
کنسانتره انبه
کنسانتره انبه مایعی غلیظ و زرد رنگ است که در صنعت با حذف بخش اضافی آب موجود در آب انبه تحت دما و فشار بالا تهیه میشود. کنسانتره انبه جایگزین بسیار خوبی برای خود اصل میوه انبه میباشد زیرا که با استفاده از کنسانتره انبه که دارای خواص مشترک و مشابه میوه انبه بوده و با استفاده از آن در انواع مواد غذایی مختلف طعم و عطر انبه رسیده بالافاصله در محصول غذایی باز سازی خواهد شد. موارد استفاده کنسانتره انبه بسیار گسترده بوده و در انواع نوشیدنی های مختلف مانند آبمیوهها، نوشابهها، ژله، مربا و سسها مورد استفاده قرار میگرد. میتوان گفت کنسانتره انبه از اصلی ترین اجزای صنایعی مانند کارخانجات تولید آبمیوه، بستنی، نوشابه، پاستیل، ترشک، لواشک و انواع کافی شاپ ها، رستوران ها و تشریفات مجالس میباشد.
کنسانتره انبه ایلیا نوش آریا پیشنهاد ما به تمام فعالان این حوزه میباشد زیرا با توجه به حجم کمتری کنسانتره انبه برای انبار کردن نیاز دارد و صوحلت در حمل و نقل کار را بسیار برای صاحبان این صنایع آسان تر خواهد کرد. اما اگر میخواهید از جایکزین های مناسبتری زین پس استفاده کنید؛ ما به شما در ادامه بنیان انبه را معرفی خواهیم کرد.
بنیان انبه چیست؟
بنیان انبه فراوری شدهی کنسانتره انبه بوده و بزرگترین تفاوت آن ها غلظت میباشد. غلظت بیشتر بنیان انبه سبب میشود تا مزیت هایی از جمله پخش پذیری آسان تر در مواد اولیه، پارامتر های آنالیزی مشابه تر به میوه طبیعی، مقاومت حرارتی بالاتر و رایحه گیرا تر داشته باشد. بنیان انبه که محصولی سنتتیک با پارامترهای آنالیزی کنسانتره انبه، با ترکیبات شکر،اسیدسیتریک،شربت فروکتوز،اسانس طبیعی میوه انبه میباشد بنابه موارد گفته شده محبوبیت بیشتری در بین افراد فعال در حوزه صنایع غذایی پیدا کرده است. در بخش بعدی موارد بیشتری را برسی خواهیم کرد.
چرا بنیان انبه بهتر از کنسانتره آن میباشد؟
ما در شرکت ایلیا نوش آریا با توجه به تجربهای که در زمینه تولید انواع کنسانتره و بنیان میوه های مختلف دارا هستیم، دلایل بسیار زیادی برای برتریت بنیان به نسبت کنسانتره آن داریم. که از جمله این موارد میشود به نکاتی مانند حمل آسان، بسته بندی گالنی، قیمت مناسب تر، ماندگاری بیشتر، موجود، بودن در تمامی طعم ها و عدم نیاز به سردخانه ( ماندگاری در یخچال ) اشاره کرد.
اگر بخاهیم به طور دقیق و مفصل بعضی از این دلایل را برای شما به طور دقیقتری توضیح دهیم باید به موارد زیر پردازیم:
کاهش هزینهها: بنیان انبه غلظت بالاتری نسبت به کنسانتره دارد، به همین سبب در تهیهی مقدار مشابه بنیان، به میزان کمتری نسبت به کنسانتره، انبه مورد استفاده قرار میگرد. این موضوع میتواند باعث کاهش هزینههای تولید و بستهبندی شود.
بهبود کیفیت: بنیان انبه غلظت بالاتری دارد که باعث میشود در ترکیب با سایر مواد، نوشیدنی؛ محصول غذایی نهایی کیفیت و طعم مطلوبتری خواهد داشت.
تنوع در محصولات: با استفاده از بنیان انبه ، میتوان انواع محصولات نهایی مختلفی تولید کرد و در طرحهای مختلفی از آن بهرهبرداری کرد.
کاهش فضای انبار: مسئله انبار کردن و حملونقل محصولات بسیار مهم است و با تولید بنیان انبه نسبت به کنسانترهی آن، فضای انباری که نیاز است برای ذخیره بنیان کمتر خواهد بود.
بنابراین، انتخاب بنیان انبه یا کنسانترهی آن بستگی به نیازها، هدفها و شرایط مختلف میتواند داشته باشد و هر کدام از این فرآیندها ممکن است برای موارد خاص خود مزیتها و محدودیتهای خاصی ایجاد میکنند.