بنیان زرشک
- صفحه اصلی
- بنیان زرشک
نام محصول
مشخصات بنیان زرشک
بریکس
کمینه 63
اسیدیته
9.5 – 5.5
PH
3.2 – 2.8
برای کسب اطلاعات بیشتر، می توانید با مشاوران ما در ارتباط باشید!
کنسانتره زرشک
کنسانتره زرشک مصارف بسیار زیادی در صنایع غذایی داشته و برای مواردی مانند کیک پزی، انواع کلوچه، بستنی میوه ای، شیرینی پزی، پاستیلهای میوه ای، آب میوه ها، طعم دهنده ها، و رنگهای خوراکی، لواشکها و غیره استفاده می شود. کنسانتره مادهای است که با گرفتن بخش اضافه آب موجود در آبمیوه و حذف بخشی از حجم حلال آن ایجاد میشود.
کنسانتره زرشک هم در صنعت تحت دما و فشار بالا از آب زرشک تهیه شده و مادهای قرمز رنگ میباشد.
استفاده از زرشک در صنایع غذایی به دلیل مشکلات حمل و نقل و انبار کردن بسیار دشوار میباشد از این رو کنسانترهی زرشک ایلیا نوش آریا که بلافاصله پس از استفاده در مواد غذایی مختلف طعم،عطر، رنگ و خواص زرشک اورگانیک را بازسازی میکند؛ پیشنهاد ما برای تمامی فعالان این حوزه میباشد. زیرا که کنسانتره زرشک یکی از اصلی ترین اجزای صنایعی مانند انواع کارخانجات تولید آبمیوه، بستنی، نوشابه، پاستیل، ترشک، لواشک و انواع کافی شاپ ها، رستوران ها و تشریفات مجالس به حساب میآید.
صحولت انبار کردن و حمل و نقل کنسانتره زرشک سبب شده است تا جایگزین بسیار مناسبی برای زرشک باشد؛ اما اگر علاقهمند به استفاده از جایگزینی مقرون به صرفهتر از کنسانتره زرشک هستید همراه ما باشید تا در ادامه بنیان زرشک را به شما معرفی کنیم.
بنیان زرشک چیست؟
خیلی ساده میتوان گفت که بنیان زرشک فراوری شده کنسانترهی آن میباشد و بهترین مزیت آن غلظت بالاتر آن به نسبت کنسانتره زرشک است.
همین مزیت سبب ایجاد ویژگی هایی مانند پخش پذیری آسان تر در مواد اولیه، پارامتر های آنالیزی مشابه تر به میوه طبیعی، مقاومت حرارتی بالاتر و رایحه گیرا تر میشود که دلایل کافیای برای محبوبیت بنیان به نسبت کنسانتره است.
بنیان زرشک که محصولی سنتتیک با پارامترهای آنالیزی کنسانتره زرشک، با ترکیبات شکر،اسیدسیتریک،شربت فروکتوز،اسانس طبیعی میوه زرشک میباشد بنظر میرسد انتخاب هوشمندانه تری به نسبت کنسانتره آن است.
چرا بنیان زرشک بهتر از کنسانتره آن میباشد؟
نکاتی مانند حمل آسان، بسته بندی گالنی، قیمت مناسب تر، ماندگاری بیشتر، موجود، بودن در تمامی طعم ها و عدم نیاز به سردخانه ( ماندگاری در یخچال ) از جمله مواردی است که در نگاه اول سبب علاقهمندی فعالان حوزه صنایع غذایی به بنیان میوه ها میشود. اما اگر بخواهیم با نگاهی ریزبینانه تر هم برسی کنیم باید به موارد زیر اشاره کنیم:
کاهش هزینهها: بنیان زرشک غلظت بالاتری نسبت به کنسانتره دارد، به همین سبب در تهیهی مقدار مشابه بنیان، به میزان کمتری نسبت به کنسانتره، زرشک مورد استفاده قرار میگرد. این موضوع میتواند باعث کاهش هزینههای تولید و بستهبندی شود.
بهبود کیفیت: بنیان زرشک غلظت بالاتری دارد که باعث میشود در ترکیب با سایر مواد، نوشیدنی؛ محصول غذایی نهایی کیفیت و طعم مطلوبتری خواهد داشت.
تنوع در محصولات: محصولات غذایی مختلفی که میتوان با استفاده از بنیان زرشک تهیه کرد بسیار گسترده و متنوع هستند.
کاهش فضای انبار: مسئله انبار کردن و حملونقل محصولات در این صنف بسیار مهم است و با تولید بنیان زرشک نسبت به کنسانترهی آن، فضای انبار مورد نیاز برای ذخیره بنیان کمتر خواهد بود.
با توجه به موارد گفته شده انتخاب بنیان زرشک یا کنسانترهی آن بستگی به نیازها، هدفها و شرایط مختلف میتواند داشته باشد و هر کدام از این فرآیندها ممکن است برای موارد خاص خود مزیتها و محدودیتهای خاصی ایجاد کنند.