بنیان لیمو
- صفحه اصلی
- بنیان لیمو
نام محصول
مشخصات بنیان لیمو
بریکس
کمینه 37
اسیدیته
کمینه 23
PH
2.8 – 1.8
برای کسب اطلاعات بیشتر، می توانید با مشاوران ما در ارتباط باشید!
کنسانتره لیمو به کمک برج های تبخیر طی فرایندی جهت حذف بخش اضافه آب موجود در آبلیمو طبیعی تا حدی که مایعی غلیظ باقی بماند ایجاد می شود. حجم کمتری کنسانتره لیمو در محصولات مختلف به نسبت آبلیمو طبیعی استفاده می شود که این امر به دلیل غلظت بالایی است که این ماده دارد همین موضوع سبب ترش تر بودن کنسانتره لیمو به نسبت آبلیمو آن می باشد. از طرف دیگر مشکلاتی که انبار کردن خود اصل میوه لیمو و یا آبلیمو ایجاد میکند افراد فعال در حوزه های صنایع غذایی از جمله انواع کارخانجات تولید آبمیوه، بستنی، نوشابه، پاستیل، ترشک، لواشک و انواع کافی شاپ ها، رستوران ها و تشریفات مجالس را علاقه مند به استفاده از کنسانتره لیمو به عنوان جایگین این میوه پر کاربرد در انواع نوشیدنی های مختلف مانند آبمیوهها، نوشابهها، ژله، مربا و سسها کرده است.
با استفاده از کنسانتره لیمو در انواع محصولات غذایی علاوه بر طعم و عطر لیمو جالب است که بدانید تمام خاصیت های میوه لیمو هم در آن محصول بازسازی خواهد شد. تمام این موارد گفته شده در کنار سهولت انبار کردن و حمل و نقل سبب شده است که صاحبان کسب و کار های مختلف از کنسانتره میوه ها به عنوان جایگزین میوه ها استفاده کنند.
ما در ایلیا نوش آریا علاوه بر کنسانتره میوه های مختلف بنیان میوه ها را نیز تولید می کنیم. که به مراتب جایگزین های بهتری هم می باشند. در ادامه با ما باشید تا بنیان لیمو را بیشتر برایتان شرح دهیم.
بنیان لیمو چیست؟
بنیان لیمو محصولی سنتتیک با پارامترهای آنالیزی کنسانتره لیمو، با ترکیبات شکر،اسیدسیتریک،شربت فروکتوز،اسانس طبیعی لیمو میباشد. غلظ بیشتر این ماده به دلیل اصتلاحا فراوری شدن کنسانتره لیمو می باشد. مزیت هایی از قبیل پخش پذیری آسان تر در مواد اولیه، پارامتر های آنالیزی مشابه تر به میوه طبیعی، مقاومت حرارتی بالاتر و رایحه گیرا تر و از طرف دیگر مقرون به صرفه تر بودن بنیان سبب محبوبیت بیشتر این محصول نزد فعالان این صنف شده است.در ادامه به دلایل بیشتری خواهیم پرداخت.
چرا بنیان لیمو از کنسانتره آن بهتر است؟
ما در شرکت ایلیا نوش آریا با تولید انواع بنیان های میوه و تجربه ای که در این زمینه دارا هستیم دلایل بسیار زیادی برای برتری بنیان نسبت به کنسانتره داریم که از جمله این دلایل میتوان به حمل آسان، بسته بندی گالنی، قیمت مناسب تر، ماندگاری بیشتر، موجود بودن در تمامی طعم ها و عدم نیاز به سردخانه ( ماندگاری در یخچال ) اشاره کرد.
استفاده از بنیان لیمو نسبت به کنسانترهی آن ممکن است به دلایل مختلفی انتخاب شود. در زیر از چندی از این دلایل یاد شده است.
شاید مطرح ترین این موارد کاهش هزینهها باشد بنیان لیمو غلظت بالاتری نسبت به کنسانتره دارد، بنابراین برای تهیهی مقدار مشابه بنیان، به میزان کمتری نسبت به کنسانتره، لیمو مورد نیاز است. این موضوع میتواند باعث کاهش هزینههای تولید و بستهبندی شود. علاوه بر این همین موضوع سبب می شود در ترکیب با سایر مواد، محصول نهایی طعم مطلوب تری را داشته باشد. و در کنار آن تنوع و گستردگی موارد مصرف بنیان لیمو و همچنین کاهش قابل توجه فضای مورد نیاز انبار و حمل و نقل آسان تر همه و همه سبب برتریت بنیان لیمو به نسبت کنسانتره آن شده است و در نهایت انتخاب بنیان لیمو یا کنسانترهی آن بستگی به نیازها، هدفها و شرایط مختلف میتواند داشته باشد و هر کدام از این فرآیندها ممکن است برای موارد خاص خود مزیتها و محدودیتهای خاصی داشته باشد.