هدف این‌ شرکت تولید محصولی با کیفیت با قیمتی رقابتی بعنوان ماده اولیه در تولید انواع آبمیوه ،بستنی،شربت،مغز انواع کیک و کلوچه،پاستیل،ترشک و لواشک بوده است.بنیان نوشابه گازدار رنگی از نظر پارامتر های آنالیز مانند بریکس، رنگ، اسیدیته و ph و … با کنسانتره طبیعی میوه برابر است و از این جهت با توجه به بالارفتن قیمت کنسانتره میکه جات می تواند جایگزین خوبی برای این محصول باشد.

اطلاعات تماس

021-91690679

ایران / ارومیه / خیابان جوانمرد

info@ilianoosh,ir

کنسانتره آلبالو چیست؟ و کاربردهای کنسانتره آلبالو

کنسانتره آلبالو چیست و کاربرد های کنسانتره آلبالو قطعا نامیست که کمتر به گوش شما برخورد کرده است حالا می خواهیم با هم این واژه عجیب را بررسی کنیم . تا دریابیم که کنسانتره چیست؟

کنسانتره حاصل هر شست و شو و آبگیری میوه و فیلتراسیون و تغلیظ یا پخته آبمیوه و انبار نمودن آن در مخازن بزرگ است .
مثلاً در اینجا که می خواهیم بدانیم کنسانتره آلبالو چیست باید بدانیم کهآلبالو بعد از آبگیری وارد مرحله فیلتراسیون می شود. این فیلتر ها عموما یا تحت خلا بوده یا به صورت سرامیکی عمل میکند . پس تا اخر ابن مقاله با ایلیا نوش همراه  باشید.

تفاوت کنستانتره با آب میوه چیست؟

کنسانتره آلبالو چیست؟ و کاربردهای کنسانتره آلبالو برای تولید آب میوه استفاده می‌شود. تهیه کنسانتره سناریوی پیچیده‌ای دارد و معمولاً به عنوان یک مواد نگهدارنده در تولید آب میوه ها از آن استفاده می‌شود .
تقریباً همان مزه ای که در آب میوه های مختلف حس می کنید مثلا در اینجا در آب آلبالو حس می‌کنید به خاطر وجود کنسانتره می باشد .
کنسانتره علاوه بر اسانس طعم دهنده آبمیوه های طبیعی و غیرطبیعی است.

خواص کنستانتره آلبالو

در این قسمت قصد داریم به خواص کنسانتره آلبالو بپردازیم :

کنسانتره آلبالو از التهاب و از رشد تومورها ممانعت می‌کند.
کنسانتره آلبالو ۱۵ اکسیدان بسیار قوی است.
کنسانتره آلبالو باعث ایجاد عملکرد فیزیکی منظم در بدن می‌شود
کنسانتره آلبالو در بهبود جریان خون کمک می‌کند و همچنین باعث سلامتی قلب و مغز می‌شود و فشار خون را نیز تنظیم می کند .

تولید کنسانتره آلبالو

یک کارخانه کنسانتر آلبالو در تولید سالانه خود برای مقادیر قابل توجهی از سفارشات خود توان تأمین دارد. پروسه تبدیل آلبالو به کنسانتره و سپس آب آلبالو که شامل دم گیری هسته گیری و سپس آبگیری و … است باعث شده است تا تولید کنسانتره میوه آلبالو تنها در کارخانه تولید کنسانتره توجیه اقتصادی داشته باشد. شفافیت و میزان بریکس و عیار تولیدی از جمله معیارهای کیفی مورد نظر یک تولیدکننده و خریدار کنسانتره میوه آلبالو می باشد.

فروش کنسانتره آلبالو

بسیاری از نمایندگی های پخش در شهرهای مختلف که برای آبمیوه سازی ها و شرکتهای تازه تأسیس به تأمین مواد اولیه مشغولند، می توانند فروش کنسانتره آلبالو را نیز به صورت ساختار نمایندگی ما اقدام کنند. برای سفارشات عمده از ۵۰۰ کیلوگرم تا چندین کانتینر و سفارشات صادرات کنسانتره میوه میتوانید اقدام به ثبت سفارش کنید و پس از انجام پرداخت و زمان بارگیری، در مرز بار صادرات خود را تحویل و ترخیص کنید.

با توجه به خواصی که کنسانتره آلبالو داشته، شاهد موارد استفاده گوناگون این محصول بوده ایم. از جمله این مصارف می توان به این موارد اشاره کرد:

  1. تولید انواع سس، دسرها و پخت کیک و شکلات
  2. تولید انواع مربا و مارمالاد
  3. تهیه انواع طعم دهنده ها
  4. تولید بستنی، اسموتی و نوشیدنی
  5. کنسانتره آلبالو چیست؟ و کاربردهای کنسانتره آلبالو

خرید عمده کنسانتره آلبالو از شرکت ایلیا نوش

اگر شما هم به دنبال خرید عمده کنسانتره آلبالو با بهترین کیفیت و قیمت هستید، می توانید از طریق مجموعه ایلیا نوش اقدام به ثبت سفارش نمایید. این مجموعه سابقه درخشان در امر فروش بهترین کسانتره میو یوه ایران دارد. پس با ما در ارتباط باشید. و نظر خود را به ما اطلاع دهید.

فرآیند تولید کنسانتره میوه

فرایند تولید کنسانتره میوه شامل مراحل کلی:

  • خريد ميوه
  • شستشو
  • آب‌گيري
  • فيلتراسيون (حداقل در دومرحله)
  • هوازدایی
  • تغليظ و يا پخت
  • انبارش کنسانتره در مخازن بزرگ

در انواعی از کنسانتره که به صورت اسپتیکی بسته بندی می شوند، استریلیزاسیون نیز انجام می شود.

حال این تصور همیشگی برای مصرف کننده پیش می آید که آبمیوه های کارخانه ای دارای خواص میوه نیستند! این تصور نیز تا حدودی غلط است. البته که در فرایند پخت مقداری از خواص میوه ممکن است از بین برود؛ اما آنچه که خروجی فرایند است حداقل دارای نیمی از خواص میوه می باشد.

پروسه تغلیظ نیز در کارخانجات به سه شیوه:

  • تغلیظ به روش حرارتی
  • تغلیظ به روش انجماد
  • تغلیظ به روش اسمز معکوس
  • جداسازی یا درجه بندی میوه ها

  • کنسانتره آلبالو چیست؟ و کاربردهای کنسانتره آلبالو ميوه ای که در توليد کنسانتره و آب ميوه مورد استفاده قرار می گيرند بايد قابل خوردن باشند. از سوي ديگر، ترکيب ميوه ها با توجه به درجه رسيدگی آنها، متفاوت بوده که روي ويژگي های ميوه مانند رنگ و طعم تاثير مي گذارد. بدين جهت، جداکردن ميوه های پوسيده، له شده و غيره از ماده خام عملي است که بايد قبل از همه فرآيندهای ديگر انجام پذيرد.به منظور تشخيص ميوه های معيوب، عمل جداسازی اکثرا بعد از شستشو توسط کارگران انجام می گيرد. میوه ها پس از شستشو و زدوده شدن از گل و لای بر روی سطحی نواری قرار می گیرند و در دو طرف کارگرانی هستند که میوه های له شده یا صدمه دیده و یا شاخ و برگ زاید دیگر را هنگام عبور از این قسمت از دیگر میوه های سالم جدا می کنند.کنسانتره آلبالو چیست؟ و کاربردهای کنسانتره آلبالو

نویسنده

مدیریت

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *