کنسانتره میوه برای بستنی فروشی ها
کنسانتره میوه برای بستنی فروشی ها از جمله مواد غذایی است که می تواند با خواص عالی که دارد بسیاری از کمبود های بدن انسان را جبران کند. کنسانتره میوه جات از انواع مختلف میوه ها حاصل می گردد که در جهت رفع نیاز متقاضیان وارد بازار ها می شود و فروش کنسانتره میوه جات در بازار ها انجام می شود.
انواع میوه های کنسانتره ای
میوه هایی که در کارخانه های تولیدی به کنسانتره تبدیل می شود در انواع و اقسام مختلفی است. لازم به ذکر است که برخی از میوه ها تبدیل به کنسانتره نمی شود. میوه هایی که به کنسانتره می خواهند تبدیل شوند ابتدا شسته و بعد آب آن ها گرفته می شود و با حرارت تغلیظ می شوند تا حجم شان کاهش یابد.برای مشاهده محصولات ایلیا نوش کلیک کنید.
چند نمونه از میوه هایی که تبدیل به کنسانتره می شوند عبارتند از
- هلو
- توت فرنگی
- تمشک
- آناناس
- لیمو
- خرما
- انار
- آلبالو
- آلو قرمز
- پرتقال
- انگور
- زرشک
کنسانتره میوه مرغوب
- امروزه از انواع میوه ها برای تهیه ی کنسانتره میوه و پوره میوه استفاده می کنند و این امر موجب تنوع آبمیوه ها گردیده است. کنسانتره میوه چنانچه از میوه مرغوب و تازه تهیه شده باشد، کیفیت و ماندگاری اش بسیار بهتر است.در واقع کنسانتره طی فرایندی تولید می شود که مراحل پیوسته ای دارد. در این مراحل هر گونه کاستی از سمت واحد تولیدی می تواند کیفیت نهایی کنسانتره میوه را تحت تأثیر قرار دهد.
-
فروش پالپ میوه و کنسانتره میوه به صورت مجزا
- برای برخی از مرکبات که دارای ساختار پالپی هستند، فروش پالپ میوه و کنسانتره میوه به صورت مجزا انجام می شود.محصولات زیر به صورت مجزا برای مرکبات ایرانی در شرکت پارس فراور تولید می شوند:
- پالپ لیمو ترش
- پالپ گریپ فروت
- ساکس نارنگی
- کنسانتره پرتقال
- کنسانتره لیمو ترش
- کنسانتره گریپ فروت
- کنسانتره نارنگی
مراحل تولید کنسانتره
در ابتدا خوب است که بیان کنیم که کنسانتره از میوه های خاصی به دست می آید. محبوب ترین نوع میوه برای کنسانتره سیب درختی است که تبدیل شدن شان به کنسانتره دارای مراحل خاصی می باشد. در اینجا می خواهیم این مراحل را به تفکیک بیان کنیم تا آگاهی تان در این زمینه افزایش یابد:
-
- مرحله اول: شستن میوه
- مرحله دوم: قطعه قطعه کردن میوه های سالم
- مرحله سوم: فشردن میوه و گرفتن آب آن
- مرحله چهارم: تغلیظ آب میوه
کنسانتره میوه
کنسانتره به مادهای گفته میشود که در اثر حذف حلال آن به شکل فشرده و تغلیظ شدهای تبدیل شده باشد. با تعریفی که ارائه شد کنسانتره میوه نیز عبارت است از مادهای که طی فرایند جداسازی و حذف آب میوه از آن حاصل شود. کنسانتره میوه ممکن است از ترکیب چندین میوه به دست آید. در کنسانتره میوه عمده حلال میوه که آب آن است از ماده خارج شده و باقی مانده به صورت مایعی غلیظ و عصاره میباشد.
تفاوت پوره میوه با کنسانتره میوه
در هر دو فرایند تهیه کنسانتره و پوره میوه آب ماده یا حلال آن در طی فرایند، استخراج میشود با این تفاوت که در پوره، ماده حاصل شده بصورت جامد بوده و در کنسانتره بصورت عصاره و مایع غلیظ میباشد. از کنسانتره میوه برای تولید انواع آبمیوه و نوشیدنی با اضافه کردن حلال (آب) و مقداری شکر استفاده شده و پوره میوه نیز برای تولید آبمیوههای غیر شفاف و موارد گفته شده در بالا به کار گرفته میشود.
مهمترین دلایل کنسانتره کردن میوهجات
کنسانتره کردن میوه و صیفیجات موجب میشود وزن و حجم مواد غذایی به طور قابل ملاحظهای کاهش یافته و تا چندین برابر (حدود ۷ برابر) تغلیظ انجام گیرد؛ اینکار حمل و نقل ماده غذایی را به مراتب آسانتر کرده و انکان استفاده در مکانهای مختلف جغرافیایی فراهم میکند. با کنسانتره کردن میوهجات امکان نگهداری ماده به مدت طولانی و در دماهای معمول فراهم شده و در زمان مصرف نیز به راحتی با اضافه کردن حلال قابل استفاده خواهد بود.
نحوه فروش کنسانتره میوه و پوره
پوره و کنسانتره میوه در بازار به دو صورت عمده و خرده و در بستهبندیهای گوناگون مانند گالنی و بشکهای به فروش میرسد. بیشتر خریداران خرد کنسانتره و پوره قنادیها، شیرینیپزیها، نانواییهای فانتزی، بستنی فروشیها و غیره بوده و خریداران عمده نیز کارخانجات تولید آبمیوه، شربت، لبنیات و غیره میباشد. گفتنی است قیمت واحد وزن هر میوه بسته به نوع میوه متفاوت است.