هدف این‌ شرکت تولید محصولی با کیفیت با قیمتی رقابتی بعنوان ماده اولیه در تولید انواع آبمیوه ،بستنی،شربت،مغز انواع کیک و کلوچه،پاستیل،ترشک و لواشک بوده است.بنیان نوشابه گازدار رنگی از نظر پارامتر های آنالیز مانند بریکس، رنگ، اسیدیته و ph و … با کنسانتره طبیعی میوه برابر است و از این جهت با توجه به بالارفتن قیمت کنسانتره میکه جات می تواند جایگزین خوبی برای این محصول باشد.

اطلاعات تماس

021-91690679

ایران / ارومیه / خیابان جوانمرد

info@ilianoosh,ir

طرز تهیه لواشک انار- ایلیا نوش

طرز تهیه لواشک انار

طرز تهیه لواشک انار یکی از دستورهای غذایی پرطرفدار بین ایرانیان است. انار با طعم ترش و شیرینی که دارد جز میوه‌های محبوب پاییزی است. لواشک انار یکی از بهترین مزه‌های لواشک ایرانی است. در این مقاله طرز تهیه لواشک انار را با یک‌ دیگر می‌آموزیم.

مواد لازم برای تهیه لواشک انار:

انار رسیده و ترجیحا ترش به تعداد لازم

نمک یک قاشق غذاخوری برای یک کیلوگرم انار

شکر یک قاشق مرباخوری

می‌توانید میزان نمک و شکر را متناسب با طعمی که از لواشک می‌پسندید، تغییر دهید.

گام‌های عملی تهیه لواشک:

طرز تهیه لواشک انار ساده است. تنها کافیست با حوصله باشید و مواد لازم را تهیه کرده باشید. در اینجا گام به گام تهیه لواشک انار را باهم بررسی می‌کنیم.

شستن و اضافه کردن نمک:

انارها را با دقت بشویید و با دستمال تمیز خشک کنید. سپس انارها را قاچ کرده و دان کنید. دقت کنید هیچ بخشی از غلاف‌های سفید انار و یا پوست آن داخل ظرف باقی نماند. زیرا همانطور که می‌دانید بخش‌های سفید انار تلخ هستند و اگر در بین دانه‌های انار وجود داشته باشند طعم لواشک را تلخ می‌کنند. برای آسان‌تر شدن کار، لواشک انار را می‌توانید با استفاده از کنسانتره انار هم درست کنید. برای خرید کنسانتره انار از شرکت ایلیا نوش می‌توانید به لینک صفحه خرید کنسانتره انار مراجعه کنید.

مرحله دوم، زمان اضافه کردن نمک و شکر می‌باشد. با یک قاشق طعم لواشک را بچشید و به میزانی که مورد پسند ذائقه غذایی شماست به آن نمک و شکر اضافه کنید. توجه داشته باشید نمک علاوه بر طعم، وظیفه حفاظت از لواشک را هم بر عهده دارد و از فاسد شدن و کپک زدن آن جلوگیری می‌کند.

پختن مواد لواشک انار:

بعد از اضافه کردن نمک باید به مواد کمی استراحت دهید تا آب انار از آن‌ها خارج شود. برای اینکار مواد باید 2 الی 4 ساعت در کناری بماند.

بعد از اینکه مواد چند ساعت ماندند، آن‌ها را در قابلمه ریخته و روی حرارت می‌گذاریم. حرارت زیر قابلمه را کم کنید تا زمانی که مواد بجوشند. بعد از اینکه مواد جوشیدند و به اصطلاح کف کردند. زیر قابلمه را کم کنید. همزمان باید مواد را هم بزنید تا سر ریز نشوند. بعد از اینکه دانه‌های انار کاملا پختند و از هم جدا شدند زیر گاز را خاموش کنید.

هم زدن و خشک کردن:

این مرحله کاملا به سلیقه شخصی شما ربط دارد. اگر دوست دارید لواشک کاملا یک دست شود، با استفاده از یک مخلوط کن یا گوشت کوب دستی آن‌ها را کاملا له کنید تا یک محلول همگن به دست بیاید. اما اگر دوست دارید دانه‌های انار در لواشک باقی بمانند و زیر دندان آن‌ها را احساس کنید، نیازی به انجام این مرحله نیست.

توجه داشته باشید که اگر می‌خواهید مواد را له کنید، اینکار را بعد سرد شدن مواد باید انجام دهید. و بعد از اینکار به مدت تقریبا نیم ساعت مواد حاصل را دوباره روی حرارت بگذارید.

اکنون یک سینی بزرگ بیاورید، در کف آن پلاستیک نازک پهن کنید و بعد مواد را در سینی بریزید. با کف گیر آن‌ها را جابجا کنید به طوری که همه مواد به صورت یک دست پخش شوند. ضخامت لواشک هم به سلیقه شما بستگی دارد اما هرچقدر لواشک نازک‌تر باشد ماندگاری بیشتری دارد.

نویسنده

آژانس تبلیغاتی فر

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *