هدف این‌ شرکت تولید محصولی با کیفیت با قیمتی رقابتی بعنوان ماده اولیه در تولید انواع آبمیوه ،بستنی،شربت،مغز انواع کیک و کلوچه،پاستیل،ترشک و لواشک بوده است.بنیان نوشابه گازدار رنگی از نظر پارامتر های آنالیز مانند بریکس، رنگ، اسیدیته و ph و … با کنسانتره طبیعی میوه برابر است و از این جهت با توجه به بالارفتن قیمت کنسانتره میکه جات می تواند جایگزین خوبی برای این محصول باشد.

اطلاعات تماس

021-91690679

ایران / ارومیه / خیابان جوانمرد

info@ilianoosh,ir

تفاوت کنسانتره و پوره میوه

تفاوت کنسانتره و پوره میوه به روش تهیه آن‌ها بستگی دارد. کنسانتره میوه به دلیل تقطیر و کاهش حجم، به شکل مایع و غلیظ تولید می‌شود و قسمت‌های گوشتی میوه از آن خارج می‌شود. اما پوره میوه با اسلایس کردن میوه‌ها تهیه می‌شود و به شکل پایه‌ای و خمیری است. برای واضح‌تر شدن تفاوت کنسانتره و پوره میوه هر دو را به اختصار بررسی می‌کنیم.

کنسانتره میوه:

کنسانتره میوه  محلولی است که  از میوه‌ها در نتیجه یک فرآیند تهیه شده است. تولید کنسانتره میوه با اهداف مختلفی می‌تواند انجام بپذیرد به طور مثال با حذف آب از محصول، وزن و حجم کاهش یافته و این امر باعث می‌شود که حمل و نقل کنسانتره آسان‌تر باشد از طرفی کنسانتره میوه ماندگاری بیشتری نسبت به خود میوه دارد و می‌تواند برای مدت زمان طولانی‌تری نگهداری شود.

همچنین کنسانتره میوه به عنوان یک ماده اصلی در تولید دستور پخت‌های مختلف و همینطور نوشیدنی‌ها استفاده می‌شود و این یکی از تفاوت‌های اصلی بین کنسانتره و پوره میوه است.

تفاوت کنسانتره و پوره- ایلیا نوش

مراحل تولید کنسانتره میوه:

برای تولید کنسانتره میوه مراحل مختلفی طی می‌کنیم. در ابتدا باید میوه‌هایی را که می‌خواهیم از آن‌ها کنسانتره تهیه کنیم، انتخاب کنیم. میوه‌هایی که برای تولید کنسانتره استفاده می‌شود باید تازگی و مرغوبیت مناسبی داشته باشند. سپس آن‌ها را با دقت می‌شوییم و خشک می‌کنیم.

در مرحله بعد باید میوه‌ها را خرد کرد، این عمل باعث می شود تا ساختار آنها به حالت خمیری تبدیل شود و بخشی از آب میوه از درون آن خارج شود. این کار را می‌توان با چاقو یا دستگاه‌های خرد کن انجام داد. پس از خرد کردن میوه‌ها، برای غلیظ شدن آن‌ها، باید آب میوه خارج شود. برای اینکه آب میوه‌ها تقریبا به طور کامل خارج شود و میزان هدررفت به حداقل برسد از دستگاه‌های استخراج آب استفاده می‌کنند که با استفاده از فیلتراسیون و دیگر روش‌ها، جدا سازی را انجام می‌دهد.

در انتها باید مواد حاصل را خشک کرد. برای اینکار هم می‌توان به صورت مستقیم با تابش نور خورشید این کار را انجام داد یا سایر روش‌های خشک کردن با دستگاه و… استفاده کرد. در نهایت، کنسانتره به صورت مناسب بسته بندی شده و به بازار عرضه می‌شود.

اگر قصد خرید کنسانتره میوه را دارید، می‌توانید با مراجعه با صفحه ایلیا نوش به انواع کنسانتره‌های میوه دسترسی داشته باشید.

پوره میوه:

پوره میوه یک محصول غذایی است که با اسلایس کردن میوه‌ها به صورت ریز تهیه می‌شود. این روش نیازمند استفاده از پوست و هسته میوه است. پوره میوه‌ هم نسبت به خود میوه ماندگاری بیشتری دارد اما ماندگاری کنسانتره از آن بیشتر است. برای به حداکثر رساندن ماندگاری پوره میوه آن‌‌ها را در یخچال یا در جاهای سرد و خشک نگهداری کنید

پوره میوه را می‌توان هم از میوه‌های تازه و هم از میوه‌های منجمد تهیه کرد. برای اینکار ابتدا میوه‌ها را با دقت شسته و با دستمال تمیز خشک می‌کنیم. سپس پوست و هسته‌ی آن‌ها را جدا می‌کنیم و میوه‌ها را به قطعات کوچک خرد می‌کنیم، همین باعث می‌شود قطعات به شکل پوره در بیایند و می‌توان به عنوان تنقلات سالم و خوشمزه از آن استفاده شود.

پوره میوه حاوی ویتامین‌ ها، فیبر، آنتی اکسیدان ها و مواد مغذی دیگر است که برای سلامت بدن بسیار مفید هستند. همچنین، این نوع تنقلات به عنوان گزینه‌ای سالم برای کودکان و همچنین بزرگسالان پیشنهاد می‌شوند که می‌توان برای مدرسه، دانشگاه یا محل کار از آن‌ها استفاده کرد.

پوره میوه حاوی مقدار زیادی فیبر است که به بهبود گوارش کمک می‌کند و از چاقی و بروز برخی بیماری‌های قلبی-عروقی جلوگیری می‌کند. همچنین ویتامین‌های مختلف در آن مثل ویتامین C، ویتامین A، و ویتامین K به سلامت پوست و سلامت چشم کمک می‌کنند. مصرف منظم پوره میوه باعث کاهش خطر بروز برخی بیماری‌ها‌ قلب‌-عروقی، ديابت نوع دو، و سرطان می‌شود.

تفاوت کنسانتره و پوره- ایلیا نوش

کلام آخر!

در این مقاله اصلی‌ترین تفاوت‌های بین کنسانتره و پوره میوه را باهم بررسی کردیم. متناسب با مصرفی که می‌خواهید داشته باشید از هر دوی آن‌ها می‌توانید بهره ببرید اما چون هر دو از میوه تهیه می‌شوند، برای تناسب اندام، سلامتی قلب و عروق و حتی پیشگیری و درمان برخی از بیماری‌ها، می‌توان از آن‌ها بهره گرفت.

حتما میوه‌ها را در رژیم غذایی خود قرار دهید و از تاثیرات آن‌ها بهره‌مند شوید. برای اینکار می‌توانید هم به شکل کنسانتره و هم به شکل پوره از آن‌ها استفاده کنید یا آن‌ها را به صورت طبیعی مصرف کنید.

نویسنده

آژانس تبلیغاتی فر

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *