خواص آب پرتقال
خواص آب پرتقال به علت مواد مغذی بینظیری که درون آن وجود دارد چشمگیر است. این نوشیدنی عالی را میتوان برای صبحانه، میان وعده و حتی مراسمات استفاده کرد. اگر جشن یا مراسم بخصوصی دارید و میخواهید از آب پرتقال به عنوان نوشیدنی استفاده کنید ما یه راهکار خوب برایتان داریم. شما میتوانید با استفاده از بنیان پرتقال که اکثر خواص پرتقال را داراست و به صورت غلیظتر تهیه شده، استفاده کنید. برای کسب اطلاعات بیشتر در این مورد میتوانید به لینک خرید بنیان پرتقال مراجعه کنید. در این مقاله بخشی از این خواص فوق العاده آب پرتقال را باهم بررسی میکنیم.
ویتامین C موجود در آب پرتقال:
اولین خاصیتی که بعد از گفتن اسم پرتقال به ذهنتان میرسد، چیست؟
پرتقال بخور چون ویتامین C داره!
ویتامین C خاصیتهای غذایی خیلی خوبی در بدن به جای میگذارد. به طور مثال حضور آن به حفظ سلامت پوست، حفظ سلامت دستگاه ایمنی بدن، جذب آهن، تولید کلاژن برای حفظ سلامت بافت ها و عروق خون، و حفظ سلامت دندان ها و لثه ها کمک می کند. همچنین، این ویتامین به بهبود جذب آهن از غذا، تقویت سلول های عصبی، و حفظ سلامت چشم ها نقش دارد.
آنتیاکسیدانهای آب پرتقال:
آنتی اکسیدانها گروهی از ترکیبات شیمیایی هستند که موجود در مواد غذایی مختلف از جمله پرتقال حضور دارند. این ترکیبات قادر به مبارزه با آسیبهای اکسیداتیو و پاکسازی رادیکالهای آزاد در بدن هستند. رادیکالهای آزاد موجود در بدن ممکن است باعث آسیب به سلولها و بافتها شوند. همینطور باعث بروز بسیاری از بیماریها مانند سرطان، بیماریهای قلب و عروق و پیرشدگی زودرس شوند.
پرتقال چون حاوی مقدار زیاد آنتی اکسیدانهای مختلف از جمله ویتامین C، فلاوانوئید، کاروتینوئید و فلاوانول هست که به عنوان گزینه مناسب برای تقويت سيستم ايمنی بدن شناخته شده است. همچنین، مصرف منظم پرتقال و ديگر منابع غذایی حاوی آنتی اكسيدانها، به كاهش خطر ابتلا به بيماریهای قلبی عروقی كمک كرده و سلامت پوست را نيز حفظ میكند.
فیبر موجود در پرتقال:
فیبرهای موجود در پرتقال از دو نوع مختلف هستند: فیبر محلول در آب و فیبر غیرمحلول در آب.
فیبر محلول در آب، که اغلب به عنوان پکتین شناخته میشود، به دلیل قابلیت جذب آب، باعث افزایش حجم ماسه معده و رودهها میشود. این خاصیت باعث افزایش سرعت گذر غذا از دستگاه گوارش و جلوگیری از چسبیدن کلسترول به دیواره رودهها شده و در نتیجه کاهش خطر بروز بیماریهای قلبی-عروقی را فراهم میکند.
فیبر غیرمحلول در آب، که شامل سلولز و همینطور همین سطح استخوان (pectin) است، که باعث تغذیه بهتر باکتریهای مفید روده و حفظ سلامت روده شده و همچنین باعث تسريع عبور مواد از دستگاه گوارش میشود.