هدف این‌ شرکت تولید محصولی با کیفیت با قیمتی رقابتی بعنوان ماده اولیه در تولید انواع آبمیوه ،بستنی،شربت،مغز انواع کیک و کلوچه،پاستیل،ترشک و لواشک بوده است.بنیان نوشابه گازدار رنگی از نظر پارامتر های آنالیز مانند بریکس، رنگ، اسیدیته و ph و … با کنسانتره طبیعی میوه برابر است و از این جهت با توجه به بالارفتن قیمت کنسانتره میکه جات می تواند جایگزین خوبی برای این محصول باشد.

اطلاعات تماس

021-91690679

ایران / ارومیه / خیابان جوانمرد

info@ilianoosh,ir

کنسانتره‌ لیمو و موارد مصرف آن - ایلیانوش

کنسانتره‌ لیمو و موارد مصرف آن

کنسانتره‌ی لیمو، یک محصول غذایی است که از شیرین‌تر شدن آب لیمو به روش تقطیر حاصل می‌شود. در این روش، آب لیمو از بخار گذر می‌کند و آب آن تبخیر می‌شود، بنابراین محصول نهایی یک ماده‌ی غلیظ با طعم ترش و شیرین است. لیمو معمولاً برای تهیه‌ی نوشیدنی‌ها، آبمیوه‌ها، دسرها، انواع خورشت‌ها و سس‌ها استفاده می‌شود. در زیر به برخی موارد مصرف کنسانتره‌ی لیمو اشاره می‌کنیم:

تهیه‌ی نوشیدنی‌ها و آبمیوه‌ها

لیمو می‌تواند به عنوان افزودنی خوشمزه در تهیه‌ی نوشیدنی‌ها و آبمیوه‌ها استفاده شود. با اضافه کردن یک قاشق کنسانتره‌ی لیمو به آب سرد یا آب گازدار، می‌توانید یک نوشیدنی تازه و معطر تهیه کنید.

دسرها

در تهیه‌ی دسرهای مختلف مانند کیک لیمو، پای لیمو و پودینگ لیمو استفاده شود. با اضافه کردن یک قاشق کنسانتره‌ی لیمو به خمیر دسر، می‌توانید طعم لیموی تازه و مرغوب را به دسر خود ببخشید.

خورشت‌ها و سس‌ ها

کنسانتره‌ی لیمو می‌تواند به عنوان یک افزودنی معطر و ترش در خورشت‌ها و سس‌ها استفاده شود. با اضافه کردن کمی کنسانتره‌ی لیمو به خورشت‌ها، مثلاً خورشت قیمه یا سس‌ها، مانند سس تارتار، می‌توانید طعم و عطر تازه لیمو را به غذای خود بدهید.

پخت مرغ و ماهی

کنسانتره‌ی لیمو می‌تواند به عنوان ماده‌ی اسیدی در پخت و پز مرغ و ماهی استفاده شود. طعم ترش و تازه‌ی لیمو می‌تواند به غذا رنگ و مزه‌ی منحصر به فردی ببخشد.

تزئین و آرایش غذاها

به عنوان یک عنصر تزئینی در غذاها استفاده شود. با قطره‌ قطره اضافه کردن آن به روی دسرها، کیک‌ها، موس‌ها و دیگر غذاها، ظاهر زیبایی به آنها ببخشید.

تهیه‌ی آبمیوه‌ی لیمو

با اضافه کردن کنسانتره‌ی لیمو به آب و شکر، می‌توانید آبمیوه‌ی لیمو تهیه کنید. این نوشیدنی خنک کننده و معطر، در روزهای گرم به شما حس تازگی می‌بخشد و انرژیتان را افزایش می‌دهد.

تهیه‌ی مربا و ترشی

کنسانتره‌ی لیمو می‌تواند در تهیه‌ی مربا و ترشی‌های مختلف مورد استفاده قرار بگیرد. با اضافه کردن آن به مربا و ترشی، می‌توانید به آن‌ها طعم ترش و خوشمزه‌ای بدهید.

مصرف به عنوان افزودنی در آشپزی

به عنوان یک افزودنی معطر و مزه‌بخش در آشپزی استفاده شود. با اضافه کردن کمی از آن به سس‌ها، مارینادها، سالادها و غذاهای دیگر، می‌توانید طعم و عطر لیمو را به غذاهای خود اضافه کنید.

 تهیه‌ی سرکه‌ی لیمو

با افزودن لیمو به محلول سرکه، طی فرآیند تخمیر، می‌توانید سرکه‌ی لیمو تهیه کنید. این سرکه با طعم ترش و خنک کننده، به عنوان یک افزودنی خوشمزه در سالادها، مرغ، ماهی و سایر غذاها استفاده می‌شود.

توجه داشته باشید که کنسانتره‌ی لیمو بسیار ترش است، بنابراین در استفاده از آن در غذاها و نوشیدنی‌ها، به میزان متناسب عمل کنید. همچنین، برای مصرف این کنسانتره مراقب باشید که زیاده‌روی نکنید، زیرا مصرف بیش از حد آن می‌تواند به خاطر ترشی و قدرت اسیدی آن بر روی دستگاه گوارش تأثیر منفی داشته باشد. در صورت بروز علائم حساسیت یا ناراحتی ، بهتر است مصرف آن را متوقف کرده و به پزشک معالج خود مراجعه کنید. همچنین میتوانید برای کسب اطلاعات بیشتر و خرید کنسانتره انار ، پرتقال ، لیمو و … از سایت ایلیا نوش دیدن فرمایید.

نویسنده

مدیریت

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *