تهیه کنسانتره میوه در خانه
تهیه کنسانتره میوه در خانه نسبت به تولید آن در کارخانه آسانتر است به علاوه باعث میشود بتوانید از میوههای تازه در فصلهای دیگر هم استفاده کنید و زمانی که حتی فصل آن میوه نیست، بتوانید از طعم و خواص آن بهرهمند شوید. تهیه کنسانتره میوه در منزل باعث صرفهجویی در هزینهها میشود زیرا شما میتوانید مقدار بسیار زیادی از میوهها را به صورت عمده خریداری کنید و سپس از آنها کنسانتره تهیه کنید همچنین ابن کار باعث میشود طعم و عطر طبیعی میوه حفظ شود. در این روش از مواد افزودنی استفاده نمیشود و میتوان بدون هیچ گونه نگرانی از مواد اضافهی شیرین کننده و رنگ دهنده از آن استفاده کنید
با ما همراه باشید تا در این مقاله بهترین روش تهیه کنسانتره میوه در خانه را با یکدیگر میآموزیم.
مراحل تهیه کنسانتره میوه در خانه:
تهیه کنسانتره میوه در خانه را میتوان در چند گام عملی انجام داد. این مراحل از انتخاب میوه شروع می شود و با پختن و خرد کردن آنها ادامه پیدا میکند تا در نهایت کنسانتره به دست آید. در ادامه تک تک این مراحل را به طور مفصل بررسی خواهیم کرد.
انتخاب میوه:
در مرحله اول میوههایی را که میخواهیم از آنها کنسانتره تهیه کنیم انتخاب میکنیم. میوههای ما باید تازه، تر و در بهترین کیفیت باشند. تقریبا از تمام میوهها میتوان کنسانتره تهیه کرد و این کاملا بستگی به سلیقه غذایی شما دارد. پیشنهاد ما این است که در هر فصل از میوههای آن فصل استفاده کنید. در تابستان میتوانید از آلو، زردآلو، هلو، شلیل و سایر میوههای تابستانی و در فصل پاییز از پرتقال، انار و… استفاده کنید.
شستشوی میوه:
پس از انتخاب میوهها، باید آنها را به دقت شستشو دهید. برای اینکار ابتدا دستان خود را با آب و صابون بشویید و آنها را از هرگونه آلودگی پاک کنید. سپس میوهها را زیر جریان آب سرد قرار دهید. توجه داشته باشید که آب گرم میتواند باعث تغییراتی در سطح میوه شود. میتوانید با استفاده از دست یا برس نرم، آلودگیهای سطح میوهها را پاک کنید. در صورت لزوم پوست میوهها را چندین بار شستشو دهید و سپس آنها را با دستمال و یا پارچه تمیز خشک کنید.
پخت میوه برای تهیه کنسانتره میوه در خانه:
در مرحله بعدی میوهها را خرد کنید. این کار را میتوانید با استفاده از چاقو یا رنده مناسب انجام دهید. هدف از خرد کردن میوهها، ریز شدن و خرد شدن تمام قسمتهای آن است. میوههای خرد شده را به همراه آب در ظرف مناسب بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید. استفاده از آب میتواند باعث شود میوه در دمای کمتری بپزد و این عمل پخت کنسانتره را تسریع میکند. اگر قصد دارید که کنسانتره چند میوه مختلف رو تهیه کنید، آنها را به صورت جداگانه در ظرف مناسب بریزید و روی حرارت بگذارید. به این نکته توجه داشته باشید که سرعت پخت میوههای مختلف، متفاوت است و باید چند دقیقه یک بار، به آنها سر بزنید.
بعد از پخت میوهها، باید آنها را بجوشانید و تمام اجزای میوه باید به طور کامل بپزد. این کار را تا زمانی ادامه دهید که میوهها بافت نرم و غلیظی پیدا کنند.
غربال کردن و تقسیم کنسانتره:
در مرحله آخر باید صبر کنید که میوههای پخته شده سرد شود. برای تسریع این فرآیند میتوانید، آنها را از ظرفی که روی حرارت بود به ظرف دیگری انتقال دهید. پس از سرد شدن کامل میوهها، با استفاده از یک غربال یا سایر وسایل مناسب، کنسانتره را از میوه جدا کنید. این کار باید به آرامی و با دقت انجام شود چرا که کنسانتره باید خالص و بدون هیچ ذرات باقیمانده از میوه باشد. سپس کنسانتره را در بطریهای مخصوص بریزید و در یخچال نگهداری کنید.
نتیجه:
تهیه کنسانتره میوه در خانه یک فرایند ساده و سرگرم کننده است که شما را قادر میسازد به راحتی از مزایای میوههای تازه در تمام فصول سال بهره ببرید. با پیروی از مراحلی که در طول مقاله به آن ها اشاره کردیم، میتوانید کنسانترههای خانگی خود را با هر طعمی که دوست دارید تهیه کنید.
اگر فرصت تهیه کنسانتره در خانه ندارید و یا به هر دلیلی میخواهید از کنسانترههای آماده استفاده کنید، شرکت ایلیا نوش با بهرهگیری از روشهای جدید و استفاده از بهترین کیفیت اقدام به تولید انواع کنسانتره و بنیان میوههای مختلف می کند که می توانید به صورت عمده یا تکی اقدام به تهیه این کنسانتره ها با طعم و میوه مدنظر خود کنید.