هدف این‌ شرکت تولید محصولی با کیفیت با قیمتی رقابتی بعنوان ماده اولیه در تولید انواع آبمیوه ،بستنی،شربت،مغز انواع کیک و کلوچه،پاستیل،ترشک و لواشک بوده است.بنیان نوشابه گازدار رنگی از نظر پارامتر های آنالیز مانند بریکس، رنگ، اسیدیته و ph و … با کنسانتره طبیعی میوه برابر است و از این جهت با توجه به بالارفتن قیمت کنسانتره میکه جات می تواند جایگزین خوبی برای این محصول باشد.

اطلاعات تماس

021-91690679

ایران / ارومیه / خیابان جوانمرد

info@ilianoosh,ir

از چه میوه‌هایی می‌توان کنسانتره تهیه کرد؟

کنسانتره‌ها‌ی میوه جز مواد غذایی محبوب هستند و در طول تاریخ توسط بسیاری از افراد در سراسر جهان مصرف شده‌اند. فرایند تهیه کنسانتره میوه باعث حذف بیشتر آب موجود در میوه می‌شود و ازاین رو طعم و عطر میوه تقویت می‌شود. جهت مطالعه بیشتر در مورد نحوه تهیه کنسانتره میوه به مقاله روش تولید کنسانتره میوه مراجعه کنید.

در ادامه به برخی از میوه هایی که می‌توان از آن‌ها کنسانتره تهیه کرد، می‌پردازیم:

 

مرکبات:

مرکبات مانند پرتقال، لیموترش و لیموشیرین می‌توانند به خوبی کنسانتره شوند. کنسانتره مرکبات فوق العاده اسیدی و ترش بوده و برای استفاده در نوشیدنی ها و انواع غذاها استفاده می‌شود.

 

توت ها:

توت های مختلف مانند توت فرنگی، توت سیاه و توت آبی نیز می‌توانند کنسانتره شده و در تهیه دسرها، مرباها و شیرینی ها استفاده شوند. کنسانتره توت ها طعم اصلی میوه را به خوبی حفظ کرده و در ایجاد خاصیت رنگپذیری برای غذاها موثر است.

 

 

خرما:

خرما نیز میوه دیگری است که کنسانتره آن را می‌توان تهیه کرد. کنسانتره خرما عطر و طعم عمده این میوه خوشمزه را به خوبی حفظ می‌کند و از آن در تهیه دسرها، شیرینی ها و انواع خورشت‌ها استفاده می‌شود.

کنسانتره خرما چیست و چگونه تهیه می‌شود؟

 

 

 آناناس:

در فرآیند تهیه کنسانتره از میوه‌ها، یکی از میوه‌هایی که می‌توان از آن استفاده کرد، آناناس است. مصرف میوه و کنسانتره آناناس به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی سالم می تواند به حفظ سلامت عمومی بدن و کاهش برخی بیماری ها کمک کند.

کنسانتره و میوه آناناس

انار:

یکی از میوه‌های لذیذ و مفید انار است که در فصل پاییز به وفور در دسترس است. مصرف کنسانتره انار علاوه بر طعم دلچسب و لذتبخشی که دارد، فواید بیشماری برای سلامت جسمانی بدن از جمله پوست، قلب و سیستم ایمنی دارد. برای بهره‌مندی از این خواص بی‌نظیر و تهیه کنسانتره انار از شرکت ایلیا نوش می‌توانید از طریق لینک زیر اقدام کنید.

خرید کنسانتره انار

 

میوه‌های بیشمار دیگر:

علاوه بر میوه های فوق، میوه های دیگری مانند هلو، هندوانه، گوجه فرنگی و آلو نیز می‌توانند به راحتی کنسانتره شوند و در صنعت غذا و نوشیدنی مورد استفاده قرار گیرند.

 

در نهایت باید توجه داشته باشید که هر میوه کنسانتره شده دارای مزایا و معایب خاص خود است. در مصرف میوه های کنسانتره می‌توانید از مقدار مصرف آن‌ها در دستور پخت و تهیه غذاها و نوشیدنی ها اطلاع داشته باشید تا مصرف متعادلی داشته باشید و از مزای این میوه ها استفاده کنید.

 

نویسنده

آژانس تبلیغاتی فر

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *