هدف این‌ شرکت تولید محصولی با کیفیت با قیمتی رقابتی بعنوان ماده اولیه در تولید انواع آبمیوه ،بستنی،شربت،مغز انواع کیک و کلوچه،پاستیل،ترشک و لواشک بوده است.بنیان نوشابه گازدار رنگی از نظر پارامتر های آنالیز مانند بریکس، رنگ، اسیدیته و ph و … با کنسانتره طبیعی میوه برابر است و از این جهت با توجه به بالارفتن قیمت کنسانتره میکه جات می تواند جایگزین خوبی برای این محصول باشد.

اطلاعات تماس

021-91690679

ایران / ارومیه / خیابان جوانمرد

info@ilianoosh,ir

خواص انار پخته

خواص انار پخته

خواص انار پخته مانند انار خام بیشمار است. انار پخته دارای طعم شیرین‌تر و ملس‌تری است و بسیاری از افراد آن را به انار خام ترجیح می‌دهند. یکی دیگر از خواص انار پخته این است که به همین صورت هم قابل مصرف است و نیاز به جداسازی پوشش ندارد، در حالی که انار خام نیاز به جداسازی دقیق پوشش سفید رنگ دارد. همینطور انار پخته، ماندگاری بیشتر و طولانی‌تری در مقایسه با انار خام دارد. در زیر برخی از خواص انار پخته را در مقایسه با انار خام باهم بررسی می‌کنیم

خواص انار پخته در مقایسه با انار خام:

طعم لذیذتر انار پخته:

انار پخته دارای طعم شیرین‌تری است و ترشی کمتری دارد. این اتفاق به دلیل تغییرات شیمیایی موجود در آن اتفاق می‌افتد. هنگام پختن انار، قند موجود در آن به گلوکز و فروکتوز تبدیل می‌شود که باعث افزایش طعم شیرین و کاهش ترشی انار می‌شود. همچنین، پختن انار باعث تغییر در ساختار داخلی آن می‌شود و همین باعث افزایش عطر و طعم آن می‌شود. بنابراین، انار پخته نسبت به انار خام دارای طعم لذیذتری است.

مقوی بودن انار پخته:

انار پخته دارای مقدار بیشتری از مواد مغذی مانند ویتامین C، ویتامین K، فیبر و آنتی اکسیدان‌ها است. همچنین پختن انار باعث تجزیه سلول‌های گیاهی درون آن می‌شود که باعث افزایش قابلیت هضم و جذب مواد مغذی در بدن می‌شود. به همین دلیل، انار پخته نسبت به انار خام، به عنوان یک منبع تقویت‌کننده برای بدن، مفید‌تر است.

خاصیت آرامش بخشی:

انار پخته حاوی مقدار زیادی آنتی‌اکسیدان‌ و فیبر است که به بهبود عملکرد دستگاه گوارش و جلوگیری از التهاب‌ کمک می‌کند. همچنین، این میوه حاوی مقادیر قابل توجهی پتاسیم است که برای کنترل فشار خون و حفظ سلامت قلب مفید است. از طرف دیگر، انار دارای مقدار زیادی منگنز است که برای سلامت استخوان و همینطور سلامت روحی و روانی مفید است. به همین دلیل، مصرف انار پخته باعث احساس آرامش و رضایت در افراد می‌شود.

تقویت قلب:

انار پخته به سلامت قلب و عروق خونی کمک می‌کند. آنتی‌اکسیدان‌های موجود در انار پخته می‌توانند از تجمع چربی در دیواره عروق جلوگیری کرده و از بروز بیماری‌های قلبی و عروقی جلوگیری کنند. همچنین، فیبر موجود در انار پخته به تعادل مقداری کلسترول خوب (LDL) کمک کرده و از بروز برخی از بیماری‌های قلبی و عروقی جلوگیری می‌کند. به همین دلایل، مصرف منظم این ماده غذایی مفید است.

کاهش التهابات:

انار دارای خواص ضد التهابی قوی است و می‌تواند به کاهش التهاب‌ها کمک کند. این میوه حاوی مواد آنتی‌اکسیدانی قوی مانند پلی‌فنول‌ها و فلاونوئیدها است که به تقویت سیستم ایمنی بدن و کاهش التهاب‌های مختلف کمک می‌کنند. همچنین، انار حاوی اسید الاگیک و پتاسیم است که هر دو برای التهاب مفید هستند. بنابراین، مصرف انار به عنوان یک منبع طبیعی و سالم با خصوصیات ضد التهابی، ممکن است برای کسانی که با مشکلات التهابی روبرو هستند، بسیار مفید باشد.

حفظ سلامت پوست:

ویتامین C و آنتی اکسیدان‌های موجود در انار پخته برای سلامت پوست بسیار مفید هستند. ویتامین C به پوست کمک می‌کند تا از آسیب‌های ناشی از تابش UV، آلودگی هوا و عوامل دیگر محافظت کند. همچنین، آنتی اکسیدان‌های موجود در انار پخته به کاهش رادیکال‌های آزاد کمک کرده و پیری پوست را به تاخیر می‌اندازند. به همین دلیل، مصرف انار پخته برای سلامتی و جوان نگه داشتن پوست مفید است.

قابلیت استفاده در غذا:

از انار پخته می‌توان در تهیه غذاهای مختلف استفاده کرد، مثلا با پختن انار و مخلوط کردن آن با ادویه‌های مختلف، سس خوشمزه‌ای برای استفاده به عنوان سس سالاد یا سس روی غذا تهیه می‌شود. همینطور اضافه کردن دانه‌های انار پخته به سالاد، طعم و رنگ جذابی به آن می‌بخشد.

کنسانتره انار هم نوعی از انار پخته است که اکثر خواص انار خام و پخته را دارد. برای تهیه آن می‌توانید به صفحه خرید کنسانتره انار ایلیا نوش مراجعه کنید.

نویسنده

آژانس تبلیغاتی فر

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *