سالاد انار و کلم قرمز
سالاد انار و کلم قرمز یکی از دستورهای غذایی محبوب در بین ایرانیان مخصوصا در پاییز و نزدیک شب یلدا است. انار یکی از میوههای محبوب و پرطرفدار در فصل پاییز است که به دلیل طعم شیرین و عطر دلپذیرش، در بسیاری از غذاها و دسرها استفاده میشود. این میوه با رنگ قرمز جذاب و دانههای ترش و شیرین خود، ظاهر زیبایی به غذاها میبخشد. علاوه بر اینها خواص درمانی انار قابل چشم پوشی نیست. شما میتوانید انار را به شکل میوه، آبمیوه و یا بنیان و کنسانتره مصرف کنید. اگر برایتان سوال پیش آمده که بنیان چیست و چه تفاوتی با کنسانتره دارد، میتوانید به لینک خرید کنسانتره انار مراجعه کنید.
سالاد انار و کلم قرمز یک نوع سالاد خوشمزه و منحصر به فرد است که با طعم بینظیر، جایگاه خود را در منو های رستورانها و سفره های خانگی پیدا کرده است. در این مقاله در مورد سالاد انار و کلم قرمز صحبت میکنیم. مواد لازم، طرز تهیه و دستورهایی برای خوشمزهتر شدن سالاد را یک به یک باهم میآموزیم.
مواد لازم سالاد انار و کلم قرمز:
در زیر مواد لازم تهیه سالاد برای 4 نفر ذکر شده است.
6 پیمانه کلم قرمز خرد شده
2 پیمانه هویج
1 پیمانه انار دون شده
1 پیمانه گشنیز خرد شده
نصف پیمانه بادام خرد شده
مواد لازم برای تهیه سس:
6 قاشق روغن زیتون
1 قاشق چایخوری فلفل پودر شده
1 قلشق چایخوری نمک
2 قاشق چایخوری زیره
2 قاشق چایخوری عسل
3 قاشق چایخوری آب لیمو
2 قاشق غذاخوری سرکه
طرز تهیه سالاد انار و کلم قرمز:
1.دانههای انار را جدا کنید و آنها را در ظرفی بریزید، برای اینکار ما یک پیمانه انار دون شده میخواهیم. بنابراین یک یا دو انار کفایت میکند.
2.کلم قرمز را خرد کنید و به دانههای انار اضافه کنید
3.هویجها را پوست بگیرید و با رنده دندانه بزرگ یا چاقو آنها را ریز کنید
4.دانههای بادام را پوست بگیرید و به صورت خلالی خرد کنید. سپس آنها را به مواد اضافه کنید
5.گشنیزهای تازه را بشویید و آنها را خرد کنید
6.مواد بالا را با یکدیگر ترکیب کنید
7.سرکه، آب لیمو، عسل، زیره، نمک و فلفل را در یک ظرف دیگر هم بزنید
8.روغن زیتون را به آرامی به ظرف بالا اضافه کنید
9. بعد از آماده شدن سس، آن را به مواد سالاد اضافه کنید
10. ظرف سالاد را با سلفون بپوشانید و چند ساعت در یخچال قرار دهید تا آماده سرو شود
نکاتی برای خوشمزهتر شدن:
1.میزان هویج را میتوانید طبق سلیقه خود کم یا زیاد کنید.
2.گشنیز را خیلی ریز خورد نکنید، طوری خورد کنید که در سالاد به صورت جدا جدا دیده شوند.
3. میتوانید از هویج، گشنیز و دانههای انار برای تزئین سالاد استفاده کنید