هدف این‌ شرکت تولید محصولی با کیفیت با قیمتی رقابتی بعنوان ماده اولیه در تولید انواع آبمیوه ،بستنی،شربت،مغز انواع کیک و کلوچه،پاستیل،ترشک و لواشک بوده است.بنیان نوشابه گازدار رنگی از نظر پارامتر های آنالیز مانند بریکس، رنگ، اسیدیته و ph و … با کنسانتره طبیعی میوه برابر است و از این جهت با توجه به بالارفتن قیمت کنسانتره میکه جات می تواند جایگزین خوبی برای این محصول باشد.

اطلاعات تماس

021-91690679

ایران / ارومیه / خیابان جوانمرد

info@ilianoosh,ir

کنسانتره و میوه گیلاس - ایلیانوش

کنسانتره و میوه گیلاس

کنسانتره گیلاس، از محصولات کمتر شناخته شده در صنعت تولید غذا است. این محصول از گیلاس‌های تازه تولید شده ساخته می‌شود و برای استفاده در صنایع غذایی مختلف مورد استفاده قرار می‌گیرد. در این مقاله به فواید و کاربرد های کنسانتره و میوه گیلاس میپردازیم پس با ما همراه باشید.

کنسانتره گیلاس به دلیل داشتن طعم و عطر بسیار قوی گیلاس، در تولید محصولات غذایی مختلف مانند آبمیوه، نوشیدنی‌های گرم و سرد، کیک و کلوچه، محصولات پختنی و غیره استفاده می‌شود. همچنین، این محصول به دلیل داشتن مقادیر بالایی از ویتامین C، فیبر، پتاسیم و آنتی‌اکسیدان‌ها، می‌تواند به عنوان یک محصول سالم و مفید در تغذیه انسانی مورد استفاده قرار گیرد.

از مزیت‌های تولید کنسانتره گیلاس، صرفه‌جویی در فضا، زمان و هزینه‌ها نسبت به استفاده از گیلاس‌های تازه و همچنین طول عمر بیشتر این محصول است. همچنین با استفاده از کنسانتره گیلاس، می‌توان از تولید غیرمناسب گیلاس‌های تازه در خارج از فصل استفاده کرد و به تولید محصولات بیشتر و با کیفیت تر در صنایع مختلف غذایی کمک کرد.

فواید کنسانتره و میوه گیلاس

به برخی از فواید کنسانتره گیلاس می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  1. حفظ مواد مغذی: کنسانتره گیلاس با حذف بخش اضافی آب، می‌تواند مواد مغذی گیلاس مانند ویتامین C، پتاسیم و فیبر را در خود حفظ کند.
  2. افزایش دوام: به دلیل حذف بخش اضافی آب، کنسانتره گیلاس دارای ماندگاری بیشتری نسبت به گیلاس تازه است . گیلاس می‌تواند برای مدت طولانی‌تری در طیف گسترده‌ای از محصولات غذایی مورد استفاده قرار گیرد.
  3. افزایش عطر و طعم: کنسانتره گیلاس طعم و عطر بسیار قوی گیلاس دارد. به این دلیل می‌تواند به صورت موثر در تقویت طعم و عطر محصولات غذایی مورد استفاده قرار گیرد.
  4. صرفه‌جویی در فضا، زمان و هزینه: تولید کنسانتره گیلاس نسبت به استفاده از گیلاس‌های تازه، با صرفه‌جویی در فضا، زمان و هزینه همراه است.
  5. کمک به تولید محصولات سالم و مفید: گیلاس ویتامین C، فیبر، پتاسیم و آنتی‌اکسیدان‌های بسیار زیادی دارد . و به همین دلیل کنسانتره گیلاس می‌تواند به عنوان یک محصول سالم و مفید در تغذیه انسانی مورد استفاده قرار گیرد.

کاربرد کنسانتره و میوه گیلاس

به برخی از کاربردهای کنسانتره گیلاس می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  1. تولید نوشیدنی‌ها و آبمیوه‌ها: کنسانتره گیلاس می‌تواند به عنوان ماده اولیه برای تولید نوشیدنی‌ها و آبمیوه‌های گیلاسی مورد استفاده قرار گیرد.
  2. تولید محصولات پخت و پز: کنسانتره گیلاس می‌تواند به عنوان یک ماده اولیه مفید برای تولید محصولات پخت و پز مانند پخت کیک، سس‌ها، مربا و شیرینی‌ها مورد استفاده قرار گیرد.
  3. تولید محصولات لبنی: کنسانتره گیلاس می‌تواند به عنوان یک ماده اولیه برای تولید محصولات لبنی مانند دسر یا ماست گیلاسی مورد استفاده قرار گیرد.
  4. تولید محصولات خشک: کنسانتره گیلاس می‌تواند به عنوان یک ماده اولیه برای تولید محصولات خشک مانند میوه خشک و آجیل گیلاسی مورد استفاده قرار گیرد.
  5. استفاده در صنایع غذایی: کنسانتره گیلاس می‌تواند به عنوان یک ماده اولیه برای تولید محصولات غذایی مختلف مانند نان، پفک، ترشی‌ها و محصولات پروتئینی مورد استفاده قرار گیرد.
  6. استفاده در صنایع دارویی: کنسانتره گیلاس به دلیل داشتن خواص ضد التهابی و آنتی‌اکسیدانی، می‌تواند به عنوان یک ماده مفید در تولید برخی از داروها مانند داروهای قلبی و داروهای ضد عفونی کننده مورد استفاده قرار گیرد.

همچنین میتوانید برای کسب اطلاعات بیشتر و خرید کنسانتره انار ، پرتقال ، لیمو و … از سایت ایلیا نوش دیدن فرمایید.

نویسنده

مدیریت

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *