کنسانتره پرتقال چیست و ویژگی های پرتقال
کنسانتره پرتقال چیست و ویژگی های پرتقال را ما به صورت کامل توضیح خواهیم داد با ما در این مقاله جذاب و مفید همراه باشید
کنسانتره پرتقال
مایعی است که از پرتقال استخراج میشود و با حذف بخش اضافی آب و بخش بزرگی از اسیدها، مواد معدنی و قندهای موجود در پرتقال، تولید میشود. کنسانتره پرتقال میتواند به عنوان یک منبع خوب ویتامین C، پتاسیم، فیبر، اسید فولیک و کربوهیدرات در دسترس باشد. رنگ این کنسانتره در ایران نارنجی مایل به زرد است که با استفاده از آن در محصولات غذایی به آن ها عطر، رنگ و طعم دلپذیر پرتقال تازه را می دهد.کنسانتره این میوه نسبت به آبمیوه آن حجم کمتری دارد زیرا که در طی فرآیند تولید کنسانتره مقداری از آب پرتقال از آن خارج می شود. کنسانتره میوه پرتقال ایران نسبت به نمونه های خارجی خود طعم تلخی دارد.