هدف این‌ شرکت تولید محصولی با کیفیت با قیمتی رقابتی بعنوان ماده اولیه در تولید انواع آبمیوه ،بستنی،شربت،مغز انواع کیک و کلوچه،پاستیل،ترشک و لواشک بوده است.بنیان نوشابه گازدار رنگی از نظر پارامتر های آنالیز مانند بریکس، رنگ، اسیدیته و ph و … با کنسانتره طبیعی میوه برابر است و از این جهت با توجه به بالارفتن قیمت کنسانتره میکه جات می تواند جایگزین خوبی برای این محصول باشد.

اطلاعات تماس

021-91690679

ایران / ارومیه / خیابان جوانمرد

info@ilianoosh,ir

کنسانتره پرتقال

کنسانتره پرتقال چیست و ویژگی های پرتقال

کنسانتره پرتقال چیست و ویژگی های پرتقال  را ما به صورت کامل توضیح خواهیم داد با ما  در این مقاله جذاب و مفید همراه باشید

کنسانتره پرتقال

مایعی است که از پرتقال استخراج می‌شود و با حذف بخش اضافی آب و بخش بزرگی از اسیدها، مواد معدنی و قندهای موجود در پرتقال، تولید می‌شود. کنسانتره پرتقال می‌تواند به عنوان یک منبع خوب ویتامین C، پتاسیم، فیبر، اسید فولیک و کربوهیدرات در دسترس باشد. رنگ این کنسانتره در ایران نارنجی مایل به زرد است که با استفاده از آن در محصولات غذایی به آن ها عطر، رنگ و طعم دلپذیر پرتقال تازه را می دهد.کنسانتره این میوه نسبت به آبمیوه آن حجم کمتری دارد زیرا که در طی فرآیند تولید کنسانتره مقداری از آب پرتقال از آن خارج می شود. کنسانتره میوه پرتقال ایران نسبت به نمونه های خارجی خود طعم تلخی دارد.

فواید کنسانتره میوه پرتقال برای سلامتی

  1. ازسرطان لوزالمعده جلوگیری می کند.
  2. پوست سفید پرتقال و ورقه های نازک بین قسمت های داخل پرتقال بهترین دارو برای کاهش کلسترول خون است.
  3. ضد عفونت های میکروبی است.
  4. پرتقال مقوی معده و ضد گاز معده است.
  5. ضد سم، ادرار آور و نرم کننده سینه و ضد استفراغ است.
  6. خوردن پرتقال ضد اسپاسم و آرام بخش است.
  7. را برای ضد عفونی کردن بکار می برند.
  8. پرتقال خون را تمیز می کند.
  9. کنسانتره-پرتقال-چیست

    کاربرد های کنسانتره پرتقال

    از کاربردهای کنسانتره پرتقال می‌توان به تهیه آب پرتقال، نوشیدنی‌های مختلف، شیرینی‌ها و بستنی‌ها اشاره کرد. همچنین، کنسانتره پرتقال به عنوان یک عامل طعم‌دهنده و رنگ‌دهنده در بسیاری از مواد غذایی نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد.

    در صورتی که برای استفاده از کنسانتره پرتقال تصمیم به تهیه آب پرتقال یا نوشیدنی‌هایی مانند سیروپ پرتقالی یا کوکتل پرتقالی داشته باشید، بهتر است از مقدار مناسب آن استفاده کنید و در مصرف آن افراط نکنید. همچنین، بهتر است از کنسانتره پرتقال طبیعی و بدون افزودنی‌های مضر استفاده کنید.

    مراحل تولید

    پس از حمل مواد اوليه (آلبالو، سيب، انگور، انار و پرتقال) به كارخانه و انتقال آن به وسيله فشار آب به درون كانال‌هاي مخصوص و شستشوي اوليه، روي نوار نقاله مخصوص، مواد نامرغوب جداشده و سپس ميوه‌هاي مناسب به خرد كن منتقل و از آنجا پس از حرارت‌دهي مقدماتي وارد دستگاه پرس مي‌شوند تا آب ميوه جدا شود.

    آب‌ميوه حاصله را پس از پاستوريزه كردن و خنك‌سازي به مخازن آب‌ميوه منتقل و پس از طي مراحلي خاص و عبور از صافي‌هاي مخصوص، آن را شفاف مي‌كنند، سپس به دستگاه‌هاي تحت خلا براي تغليظ منتقل كرده و پس از آن، آب ميوه به شكل ماده غليظي مانند عسل بدل مي‌‌شود كه كنسانتره نام دارد. برای کسب اطلاعات بیشتر شما همچون میتوایند رو ایلیا نوش کلیک کنید.

نویسنده

مدیریت

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *