هدف این‌ شرکت تولید محصولی با کیفیت با قیمتی رقابتی بعنوان ماده اولیه در تولید انواع آبمیوه ،بستنی،شربت،مغز انواع کیک و کلوچه،پاستیل،ترشک و لواشک بوده است.بنیان نوشابه گازدار رنگی از نظر پارامتر های آنالیز مانند بریکس، رنگ، اسیدیته و ph و … با کنسانتره طبیعی میوه برابر است و از این جهت با توجه به بالارفتن قیمت کنسانتره میکه جات می تواند جایگزین خوبی برای این محصول باشد.

اطلاعات تماس

021-91690679

ایران / ارومیه / خیابان جوانمرد

info@ilianoosh,ir

کنسانتره چیست؟ و شامل چه چیزهایی می شود؟

کنسانتره نوعی ماده است که بیشتر ترکیبات اصلی یا حلال های آن حذف شده است. به طور معمول به کمک خارج کردن آب از محلول یا سوسپانسیون، مانند حذف آب از یک آب میوه و تبدیل آن به پودر یا عصاره تشکیل می شود.
اصطلاح کنسانتره در خوراک دام نیز استفاده می شود و غذایی برای خوراک دام است. این ماده فشرده در خوراک دام شامل تمام مواد لازم جهت پروار کردن دام است و بیش از ۷٪ پروتئین و ۱۸٪ فیبر را شامل می شود.

معنی کنسانتره در تغذیه طیور با معنی آن در تغذیه دام متفاوت است. کنسانتره طیور حاوی ریز مغذی های مفید مانند اسیدهای آمینه، مواد مغذی، مواد معدنی، فسفر، کلسیم و… است.

برای خرید می توانید وارد صفحه خرید کنسانتره انار شوید!

کنسانتره

 

کنسانتره میوه چیست

معمولاً کارخانه آبمیوه سازی و یا کارخانه کنسانتره سازی کنار یکدیگر فعالیت دارند که در مواقعی که میوه فصل وچود دارد آب میوه آن به بازار عرضه گردد و در مواقعی که میوه موجود در بازار نیست از کنسانتره میوه استفاده شود. که ترجیحاً امروزه بسیاری از صنایع آبمیوه خود را از کنسانتره میوه می سازند.

فرآیند تولید کنسانتره میوه

فرایند تولید کنسانتره میوه شامل مراحل کلی:

  • خريد ميوه
  • شستشو
  • آب‌گيري
  • فيلتراسيون (حداقل در دومرحله)
  • هوازدایی
  • تغليظ و يا پخت
  • انبارش کنسانتره در مخازن بزرگ

در انواعی از کنسانتره که به صورت اسپتیکی بسته بندی می شوند، استریلیزاسیون نیز انجام می شود.

حال این تصور همیشگی برای مصرف کننده پیش می آید که آبمیوه های کارخانه ای دارای خواص میوه نیستند! این تصور نیز تا حدودی غلط است. البته که در فرایند پخت مقداری از خواص میوه ممکن است از بین برود؛ اما آنچه که خروجی فرایند است حداقل دارای نیمی از خواص میوه می باشد.

پروسه تغلیظ نیز در کارخانجات به سه شیوه:

  • تغلیظ به روش حرارتی
  • تغلیظ به روش انجماد
  • تغلیظ به روش اسمز معکوس

قابل انجام است. امروزه بیشتر کارخانجات از روش های حرارتی برای تغلیظ کنسانتره استفاده می کنند.

فرآیند تولید کنسانتره میوه

 

 

نویسنده

مدیریت

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *