آنتی اکسیدان در کنسانتره ها میتوانند نقش مهمی در حفظ و بهبود سلامت داشته باشند. آنتیاکسیدانها ترکیباتی هستند که در میوهها، سبزیجات، گیاهان و مواد غذایی دیگر یافت میشوند. این ترکیبات قادر به مهار یا کاهش فعالیت رادیکالهای آزاد در بدن هستند. رادیکالهای آزاد ناشی از فرایندهای طبیعی بدن مانند متابولیسم و تنفس هستند، همچنین […]
زرشک یکی از میوههای خوراکی و گیاهان دارویی است که در طب سنتی از قدیمالایام تا به امروز استفاده میشده است. این میوهی کوچک با طعم ترش و خواص بسیار مفیدی برای سلامت بدن شناخته شده است. در ادامه به بررسی فراورده های زرشک و فواید سلامتی آن میپردازیم: مربای زرشک مربای زرشک یکی از […]
کنسانترهی لیمو، یک محصول غذایی است که از شیرینتر شدن آب لیمو به روش تقطیر حاصل میشود. در این روش، آب لیمو از بخار گذر میکند و آب آن تبخیر میشود، بنابراین محصول نهایی یک مادهی غلیظ با طعم ترش و شیرین است. لیمو معمولاً برای تهیهی نوشیدنیها، آبمیوهها، دسرها، انواع خورشتها و سسها استفاده […]
گیلاس یکی از میوههای خوشمزه و مغذی است که از خانواده آلوییان به شمار میآید. این میوه با طعم ترش و شیرین منحصر به فرد خود، از دیرباز تاکنون مورد استفاده در تهیه انواع فراوردههای خوراکی قرار گرفته است. فراوردههای گیلاس شامل مربا، شیره، آبمیوه، دسرها و سایر محصولاتی هستند که از این میوه محبوب […]