هدف این‌ شرکت تولید محصولی با کیفیت با قیمتی رقابتی بعنوان ماده اولیه در تولید انواع آبمیوه ،بستنی،شربت،مغز انواع کیک و کلوچه،پاستیل،ترشک و لواشک بوده است.بنیان نوشابه گازدار رنگی از نظر پارامتر های آنالیز مانند بریکس، رنگ، اسیدیته و ph و … با کنسانتره طبیعی میوه برابر است و از این جهت با توجه به بالارفتن قیمت کنسانتره میکه جات می تواند جایگزین خوبی برای این محصول باشد.

اطلاعات تماس

021-91690679

ایران / ارومیه / خیابان جوانمرد

info@ilianoosh,ir

کنسانتره پرتقال

کنسانتره پرتقال چیست و ویژگی های پرتقال

کنسانتره پرتقال چیست و ویژگی های پرتقال  را ما به صورت کامل توضیح خواهیم داد با ما  در این مقاله جذاب و مفید همراه باشید کنسانتره پرتقال مایعی است که از پرتقال استخراج می‌شود و با حذف بخش اضافی آب و بخش بزرگی از اسیدها، مواد معدنی و قندهای موجود در پرتقال، تولید می‌شود. کنسانتره […]

کنسانتره در داروسازی

کنسانتره در داروسازی به عنوان ماده اولیه در تهیه داروها مورد استفاده قرار می‌گیرد. کنسانتره میوه، ماده‌ای است که از میوه‌های تازه یا خشک شده به دست می‌آید. با حذف بخش زیادی از آب و رسوبات آن‌ها، غلظت بالایی از مواد مغذی ، عصاره میوه را فراهم می‌آورند. در صنعت داروسازی، کنسانتره میوه به عنوان […]

ولکام درینک چیست

ولکام درینک چیست؟

ولکام درینک چیست؟ امروز در این مقاله سایت ایلیا نوش قصد داریم به صورت کامل در مورد ولکام درینک بحث کنیم! تا انتهای این مقاله همراه ما باشید! ولکام درینک با استفاده از ولکام درینک جذاب و متفاوت، می‌توان مهمانان را به خوش آمدگویی و پذیرایی استقبال کرد .انتخاب مواد اولیه با کیفیت، تنوع در […]

ایلیا-نوش

شرایط نگهداری کنسانتره میوه

شرایط نگهداری کنسانتره میوه را ما به صورت کامل برای شما عزیزان توضیح خواهیم داد با ما در این مقاله جذاب همراه باشید شرایط نگهداری انواع کنسانتره میوه جات بهترین دما برای نگهداری انواع کنسانتره منفی 18 درجه سانتی گراد می باشد برای کنسانتره میوه های غیر رنگی مثل سیب ، انگور سفید و آناناس […]