کنسانتره گیلاس، از محصولات کمتر شناخته شده در صنعت تولید غذا است. این محصول از گیلاسهای تازه تولید شده ساخته میشود و برای استفاده در صنایع غذایی مختلف مورد استفاده قرار میگیرد. در این مقاله به فواید و کاربرد های کنسانتره و میوه گیلاس میپردازیم پس با ما همراه باشید. کنسانتره گیلاس به دلیل داشتن […]
کنسانتره زرشک، محصول فرآوری شده از زرشک است که با حذف بخش زیادی از آب آن، غلیظ تر و قابل حمل تر میکنند. این محصول غنی از ویتامین C، آنتی اکسیدان ها و مواد معدنی مفید دیگری است که به عنوان یک افزودنی غذایی یا طعم دهنده در صنایع غذایی استفاده می شود. در این […]
انبه یکی از محبوبترین میوههایی است که در سراسر جهان مصرف میشود. این میوه با طعم و عطر خاص خود، همچنین ارزش غذایی بالا، از طرفداران زیادی برخوردار است. یکی از روشهایی که برای طولانیتر کردن مدت ماندگاری انبه استفاده میشود، تولید کنسانتره انبه است. در این مقاله به فواید کنسانتره انبه خواهیم پرداخت پس […]
کنسانتره آناناس یک ماده غذایی است که از میوه آناناس به دست می آید. برای تهیه کنسانتره آناناس، میوه آناناس را از پوست و هسته جدا کرده و سپس آن را خشک و خرد می کنند تا به صورت پودر در بیاید. سپس پودر آناناس با اضافه کردن آب و یا سایر مواد، به صورت […]