هدف این‌ شرکت تولید محصولی با کیفیت با قیمتی رقابتی بعنوان ماده اولیه در تولید انواع آبمیوه ،بستنی،شربت،مغز انواع کیک و کلوچه،پاستیل،ترشک و لواشک بوده است.بنیان نوشابه گازدار رنگی از نظر پارامتر های آنالیز مانند بریکس، رنگ، اسیدیته و ph و … با کنسانتره طبیعی میوه برابر است و از این جهت با توجه به بالارفتن قیمت کنسانتره میکه جات می تواند جایگزین خوبی برای این محصول باشد.

اطلاعات تماس

021-91690679

ایران / ارومیه / خیابان جوانمرد

info@ilianoosh,ir

فواید کنسانتره انبه - ایلیانوش

فواید کنسانتره انبه

انبه یکی از محبوب‌ترین میوه‌هایی است که در سراسر جهان مصرف می‌شود. این میوه با طعم و عطر خاص خود، همچنین ارزش غذایی بالا، از طرفداران زیادی برخوردار است. یکی از روش‌هایی که برای طولانی‌تر کردن مدت ماندگاری انبه استفاده می‌شود، تولید کنسانتره انبه است. در این مقاله به فواید کنسانتره انبه خواهیم پرداخت پس […]

کنسانتره و میوه آناناس - ایلیانوش

کنسانتره و میوه آناناس

کنسانتره آناناس یک ماده غذایی است که از میوه آناناس به دست می آید. برای تهیه کنسانتره آناناس، میوه آناناس را از پوست و هسته جدا کرده و سپس آن را خشک و خرد می کنند تا به صورت پودر در بیاید. سپس پودر آناناس با اضافه کردن آب و یا سایر مواد، به صورت […]

کاربرد کنسانتره در مغز کولوچه و شکلات - ایلیا نوش

کاربرد کنسانتره در مغز کلوچه و شکلات

کنسانتره، یک فرآورده غذایی است که با حذف بخش آبی و سایر مواد مزاحم از یک ماده غذایی، غلظت آن را افزایش می‌دهد. در تولید مواد غذایی مختلف، از جمله مغز کلوچه و شکلات، استفاده از کنسانتره باعث افزایش کیفیت و ارزش غذایی آن‌ها می‌شود. در ادامه به بررسی کاربرد کنسانتره در تولید مغز کلوچه […]

کاربرد کنسانتره در پاستیل - ایلیانوش

کنسانتره در پاستیل ها

پاستیل یکی از شیرینی‌های محبوب و پرکاربرد در سراسر جهان است. این شیرینی به صورت مایع درست می‌شود و پس از انجام عملیات خشک کردن، به صورت شیرینی‌های سفت و چسبنده در می‌آید. هدف از استفاده از کنسانتره در پاستیل، بهبود طعم، بو، رنگ و بافت این شیرینی است. کنسانتره به عنوان یک ماده غلیظ […]