کنسانتره میوه با آبمیوه متفاوت است. در واقع می توان کنسانتره را به آبمیوه نیز تبدیل کرد. پس چرا روي بستهبندي كلمه آبميوه ذكر ميشود؟ به جرأت می توان گفت تمامی آبمیوه های شرکتی از انواع کنسانتره ساخته می شوند. این طبیعی است که در فصل زمستان که اناری در بازار میوه و تره بار نیست، آبمیوه […]
انار میوهای پاییزی است که فواید بسیاری دارد و فرآوردههای بسیار زیادی میتوان از آن تهیه کرد. یکی از فرآوردههای این میوه خوشمزه، کنسانتره انار همان آب انار است که در شرایط خلا تغلیظ می شود. کنستانتره انار، آب انار طبیعی و شفاف، دارای رنگ سرخ ارغوانی ( رنگ طبیعی انار ) است که با روشهای استاندارد غلیظ […]
کنسانتره نوعی ماده است که بیشتر ترکیبات اصلی یا حلال های آن حذف شده است. به طور معمول به کمک خارج کردن آب از محلول یا سوسپانسیون، مانند حذف آب از یک آب میوه و تبدیل آن به پودر یا عصاره تشکیل می شود. اصطلاح کنسانتره در خوراک دام نیز استفاده می شود و غذایی […]