هدف این‌ شرکت تولید محصولی با کیفیت با قیمتی رقابتی بعنوان ماده اولیه در تولید انواع آبمیوه ،بستنی،شربت،مغز انواع کیک و کلوچه،پاستیل،ترشک و لواشک بوده است.بنیان نوشابه گازدار رنگی از نظر پارامتر های آنالیز مانند بریکس، رنگ، اسیدیته و ph و … با کنسانتره طبیعی میوه برابر است و از این جهت با توجه به بالارفتن قیمت کنسانتره میکه جات می تواند جایگزین خوبی برای این محصول باشد.

اطلاعات تماس

021-91690679

ایران / ارومیه / خیابان جوانمرد

info@ilianoosh,ir

کنسانتره میوه

کنسانتره میوه چیست؟

کنسانتره میوه با آبمیوه متفاوت است. در واقع می توان کنسانتره را به آبمیوه نیز تبدیل کرد. پس چرا روي بسته‌بندي كلمه آب‌ميوه ذكر مي‌شود؟ به جرأت می توان گفت تمامی آبمیوه های شرکتی از انواع کنسانتره ساخته می شوند. این طبیعی است که در فصل زمستان که اناری در بازار میوه و تره بار نیست، آبمیوه […]

کاربردهای کنسانتره انار چیست؟

انار میوه‌ای پاییزی است که فواید بسیاری دارد و فرآورده‌های بسیار زیادی می‌توان از آن تهیه کرد. یکی از فرآورده‌های این میوه خوشمزه، کنسانتره انار همان آب انار است که در شرایط خلا تغلیظ می شود. کنستانتره انار، آب انار طبیعی و شفاف، دارای رنگ سرخ ارغوانی ( رنگ طبیعی انار ) است که با روش‌های استاندارد غلیظ […]

کنسانتره چیست؟ و شامل چه چیزهایی می شود؟

کنسانتره نوعی ماده است که بیشتر ترکیبات اصلی یا حلال های آن حذف شده است. به طور معمول به کمک خارج کردن آب از محلول یا سوسپانسیون، مانند حذف آب از یک آب میوه و تبدیل آن به پودر یا عصاره تشکیل می شود. اصطلاح کنسانتره در خوراک دام نیز استفاده می شود و غذایی […]