اسانس به عنوان عصارهای از گیاه، مادهای پرمغذ و خوشبو است که از گیاهان با استفاده از روشهای مختلفی مانند استخراج، تقطیر، تبخیر و … به دست میآید. اسانسها اغلب با داشتن بو و طعم خاص و قوی شناخته میشوند و در بسیاری از موارد برای تهیه عطر، کیک، شکلات، نان، آبمیوه، کرمهای بدن و […]
کنسانتره ، یک ماده اولیه است که از میوه ها استخراج می شود و به عنوان یک روغن طبیعی و سبک استفاده می شود. این روغن به دلیل ویژگی های آنتی اکسیدانی و ضد التهابی خود، در صنعت نوشابه ها و انرژی زاها مورد استفاده قرار می گیرد. یکی از کاربردهای کنسانتره در صنعت نوشابه […]
کنسانتره یکی از منابع خوب از ویتامینها، مواد معدنی و فیبر است که میتواند برای بهبود سلامتی بسیار مفید باشد. در زمان بعد از جراحی و حجامت ، بدن به نیاز بیشتری به مواد مغذی برای بهبود سلامتی دارد. کنسانتره بعد از جراحی میتواند به عنوان یک منبع غذایی سالم و مغذی برای بهبود سلامتی […]
کنسانتره پرتقال چیست و ویژگی های پرتقال را ما به صورت کامل توضیح خواهیم داد با ما در این مقاله جذاب و مفید همراه باشید کنسانتره پرتقال مایعی است که از پرتقال استخراج میشود و با حذف بخش اضافی آب و بخش بزرگی از اسیدها، مواد معدنی و قندهای موجود در پرتقال، تولید میشود. کنسانتره […]