سیب یکی از میوههایی است که از دیرباز مورد توجه بشر بوده و در اکثر نقاط جهان کشت میشود. این میوه خوشمزه، غنی از ویتامینها و مواد مغذی است و به عنوان یکی از فراورده های مهم سیب، به صورت مختلفی مورد استفاده قرار میگیرد. در این مقاله، به بررسی فراورده های سیب و کاربردهای […]
کنسانتره و میوه سیب یک ماده غذایی است که به دلیل فواید بهداشتی و طعم و مزه خوبی که به غذاها می بخشد، بسیار محبوب است. در این مقاله، به بررسی فواید و کاربردهای کنسانتره سیب پرداخته خواهد شد. فواید کنسانتره سیب کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی: سیب می تواند با کاهش میزان […]
پرتقال یکی از میوه های پر مصرف و محبوب در سراسر جهان است. این میوه با شکل، طعم و رنگ پوست و محتوای خود، به عنوان یکی از مهمترین منابع ویتامین C و فیبر، مورد استفاده در تولید فراورده های مختلفی قرار می گیرد. در این مقاله به بررسی فراورده های میوه پرتقال و کاربردهای […]
بهکنسانتره و میوه تمشک، یکی از محصولات مربوط به صنایع غذایی است که با استفاده از فرآیندی به نام کنسانترهسازی، از تمشکهای تازه به دست میآید. در این مقاله، به بررسی فرآیند کنسانترهسازی تمشک، مزیتهای استفاده از این محصول و روشهای مختلف استفاده از آن خواهیم پرداخت. فرآیند کنسانترهسازی تمشک شامل گرفتن تمشکهای تازه و […]