کنسانتره پرتقال، محصولی است که در صنعت غذایی بسیار مورد استفاده قرار میگیرد. این محصول با تقطیر آب موجود در پرتقال، به صورت غلیظ و با غلظت بالایی تولید میشود. از آنجایی که پرتقال کنسانتره، از پرتقال طبیعی کمتر آب دارد، مصرف آن برای تهیه آبمیوه، سس و کنسرو میوه مناسب است. فواید کنسانتره پرتقال […]
کنسانتره های ترکیبی یا مخلوطهای غلیظ، محصولاتی هستند که به صورت غلیظ شده و به دلیل داشتن سطح بیشتری از ترکیبیات مواد معدنی، ویتامینها، آنتیاکسیدانها و مواد مغذی دیگر، معمولاً به عنوان یک جایگزین ساده و کارآمد برای محصولات غذایی و نوشیدنیهای معمولی به کار میروند. کاربردهای کنسانترههای ترکیبی به دلیل مزایای زیر است: افزایش […]
لیمو یکی از میوههای پرطرفدار و بسیار سالم در سراسر جهان است. این میوه با توجه به طعم تند و ترشش، به عنوان یکی از مهمترین مواد اولیه در صنعت غذایی، آشپزی و پزشکی استفاده میشود. علاوه بر لیمو تازه، فراوردههای مختلفی از لیمو نیز وجود دارد که در ادامه به بررسی فراورده های میوه […]
اسانس دانه انار، یکی از انواع اسانسهای طبیعی است که از دانههای انار استخراج میشود. این اسانس بوی و طعم خوشایندی دارد و در صنایع غذایی، عطرسازی، داروسازی و بهداشتی استفاده میشود. کاربرد های اسانس دانه انار در صنایع غذایی، اسانس دانه انار به عنوان یک ماده افزودنی طبیعی استفاده میشود. این اسانس به دلیل […]