کنسانتره های ترکیبی یا مخلوطهای غلیظ، محصولاتی هستند که به صورت غلیظ شده و به دلیل داشتن سطح بیشتری از ترکیبیات مواد معدنی، ویتامینها، آنتیاکسیدانها و مواد مغذی دیگر، معمولاً به عنوان یک جایگزین ساده و کارآمد برای محصولات غذایی و نوشیدنیهای معمولی به کار میروند. کاربردهای کنسانترههای ترکیبی به دلیل مزایای زیر است: افزایش […]
لیمو یکی از میوههای پرطرفدار و بسیار سالم در سراسر جهان است. این میوه با توجه به طعم تند و ترشش، به عنوان یکی از مهمترین مواد اولیه در صنعت غذایی، آشپزی و پزشکی استفاده میشود. علاوه بر لیمو تازه، فراوردههای مختلفی از لیمو نیز وجود دارد که در ادامه به بررسی فراورده های میوه […]
اسانس دانه انار، یکی از انواع اسانسهای طبیعی است که از دانههای انار استخراج میشود. این اسانس بوی و طعم خوشایندی دارد و در صنایع غذایی، عطرسازی، داروسازی و بهداشتی استفاده میشود. کاربرد های اسانس دانه انار در صنایع غذایی، اسانس دانه انار به عنوان یک ماده افزودنی طبیعی استفاده میشود. این اسانس به دلیل […]
انار یکی از میوههای لذیذ و مفید است که در فصل پاییز به وفور در دسترس است. اما چگونه میتوان از فواید این میوه بهره برد؟ یکی از راههای مهم برای بهرهبرداری از خواص انار، استفاده از کنسانتره آن است. در این مقاله به بررسی روش تهیه کنسانتره انار، فواید و مضررات آن پرداخته خواهد […]